Touch, un gest simplu pentru sanatatea ta si a celor dragi

Avem mereu grija ca dieta noastra sa fie echilibrata, incercam pe cat posibil sa tinem praful si microbii departe de casa noastra folosind tot felul de produse de curatare...
Avem mereu grija ca dieta noastra sa fie echilibrata, incercam pe cat posibil sa tinem praful si microbii departe de casa noastra  folosind tot felul de produse de curatare, alergam in stanga si in dreapta pentru a le asigura celor de acasa tot ce au nevoie pentru o viata buna. Perfect! Insa nu trebuie sa uitam ca, intrand in contact cu o multime de obiecte, mainile noastre aduna o colectie impresionanta de bacterii. Acest lucru ne poate pune sanatatea in pericol.
 
Pe de alta parte, e adevarat, ne-ar fi practic imposibil sa ne spalam pe maini de fiecare data cand atingem ceva.
Cu toate acestea, bacteriile nu ne intreaba daca avem sau nu apa si sapun, sa ne clatim mainile! O solutie simpla, eficienta si mereu la indemana pentru a tine departe aceste bacterii este folosirea gelurilor antibacteriene.
 

De pilda, cu un continut de alcool sanitar de 70%, Touch poate fi considerat un dezinfectant foarte eficient si de incredere pentru mainile noastre. Acest fapt este certificat si de Institutul Cantacuzino, care i-a confirmat astfel calitatile antibacteriene, Touch fiind deja gelul antibacterian nr.
1 in Romania.*


Atunci cand nu avem posibilitatea sa ne spalam pe maini, o singura picatura de gel este suficienta pentru a indeparta bacteriile de pe maini. Pur si simplu turnam gelul in palma, masand pana intra in piele, si gata! Am scapat de microbi in doar cateva secunde. Sticlutele de gel antibacterian au dimensiuni reduse, de 59 ml, astfel incat pot fi luate peste tot, in poseta sau in buzunar. Mai mult, putem alege dintr-o multime de variante pe care Touch ni le pune la dispozitie: 3-in-1 cu adaos de glicerina, Classic, Violet, Splash, Exotique sau Kidz.

 
Colectia de geluri antibacteriene este completata de spray-urile pentru suprafete din aceeasi gama, disponibile si ele in variantele Classic, Violet, Splash, Exotique si Kidz. Ca si gelul cu aceeasi denumire, acesta din urma a fost creat special pentru copiii de peste 3 ani.
 
Fara doar si poate, cei mici trebuie sa inteleaga importanta spalatului pe maini, iar noi suntem datori sa ii familiarizam cu necesitatea curatarii palmelor pentru a-si pastra sanatatea. Insa pana deprind ei ABC-ul mainilor curate, ii putem proteja oriunde si oricand folosind spray-ul antibacterian Touch Kidz pentru a le curata jucariile sau pentru a igieniza suprafetele cu care intra in contact.
Astfel ii putem lasa sa exploreze in voie, fara ca noi sa ne facem griji cu privire la sanatatea lor.
 
*Conform unui studiu MEMRB realizat in perioada noiembrie 2008-noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod