Torturi de nuntă în tendințele anului 2017

Dacă 2017 este anul în care ai ales să vă uniți destinele, însă nu ai hotărât cum va arăta tortul sau candy bar-ul, iată cele mai noi tendințe dulci pentru o nuntă perfectă. Indiferent de tematica nunții tale ori de designul rochiei de mireasă, ai de unde alege, iar deserturile gourmet naturale propuse de cofetaria Palmiye vor face deliciul invitaților tăi.

Accente metalice

Nuanțele metalice, una din tendințele ultimelor sezoane, se păstrează în top și anul acesta. Însă în 2017, se poartă accentele metalice ample și texturi diferite pentru un aspect luxos și sofisticat. Poți îmbrăca un etaj întreg al tortului în nuanțe de argintiu sau auriu și te poți juca cu texturi grunjoase sau lucioase și netede ca cele ale metalului topit.

Acest trend se completează de minune cu etaje de tort pline de volane ori petale din marțipan special și flori supradimensionate, precum cele din Metallic Collection.

Culori tari și picturi delicate

Culorile tari și sobre alături de nuanțe diafane sau picturi delicate sunt una din tendințele anului 2017 în materie de torturi de nuntă. Vei gasi sute de combinații spectaculoase, însă dacă îți dorești un tort chic și rafinat și un candy bar cu aer parizian, poți opta pentru colecția French Extravaganza by Palmiye. Poți opta și pentru mărturii dulci cu aceeași tematică dacă îți dorești să-ți răsfeți invitații cu mici capodopere.

Eleganță și simplitate

Eleganță absolută în 2017 este dată de nuanțe de crem, ivoire sau alb și suprapuneri de patternuri clasice. Simplitatea ia locul opulenței în torturi supraetajate, spectaculoase și elegante, care inspira puritate și clasă, precum cele din colecția Sophisticated Elegance. Un candy bar minimalist, cu delicii care păstrează patternurile etajelor de tort, completează perfect cadrul regal.

Naturalețe fără limite și flori boeme

Florile au fost tot timpul asociate torturilor de nuntă, însă în 2017 sunt folosite din belsug și exact așa cum le-a lăsat mama natură, 100% naturale. Atfel, torturile de nuntă pot deveni adevărate aranjamente florale, fie că sunt naked ori îmbrăcate în marțipan, precum Naked Happiness și Boheme by Palmiye.

Nimic nu este mai romantic și mai boem decât un “buchet” dulce din florile tale preferate!

Iar dacă ții la tendințele anului în materie de culori ori iubești natura, alege torturi în nuanța Greenery. InLove with Nature este propunerea Palmiye pentru un tort diafan cu accente rustice și flori naturale, ideal pentru o nuntă în aer liber. Poate fi asezonat cu mousse-uri garnisite cu fructe și flori și biscuiți petit fours, în locul clasicului candy bar.

Mare albastră

Tematica marină este alegerea ideală pentru nunțile estivale, celebrate pe plajă ori pe malul lacului. De la scoici felurite la ancore și modele nautice, tematica marină este o sursă inepuizabilă de inspirație care îți va atrage invitații ca un magnet.

Palmiye propune o colecție  de deserturi gourmet pentru nuntă care dezvăluie miros de briză, mângâieri de nisip și valuri îmbietoare - Sea Nostalgia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod