Torturi de nunta 2016

Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Modern Romance. Aducând pe piața din România tendințele internaționale în materie de dulciuri couture, propunerile pentru nunțile anului 2016 sunt torturi spectaculoase, elegante, cu note romantice.
„Dacă anul trecut atenția s-a îndreptat către torturi extravagante, cu detalii geometrice și accente în culori închise, chiar și negru, anul acesta ne întoarcem la decoruri romantice, într-o interpretare modernă. Torturile, îmbrăcate în marțipan sau frișcă naturală, sunt decorate cu flori naturale sau flori realizate artizanal. Decorul alb sau ivoire este completat acum de nuanțe pastelate și accente metalice de auriu sau argintiu,” spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

În noua colecție, se regăsesc și culorile anului, Rose Quartz și Serenity Blue, interpretate special într-un tort de inspirație regală, desprins parcă din poveștile despre Marie Antoinette.
Pentru miresele care își doresc o culoare mai puternică, propunerea Grace Couture este o nuanță elegantă, catifelată de bordeaux.   

Torturile de nuntă recomandate au la bază rețetele Signature Cakes, cu texturi lejere, care completează perfect orice meniu. Rețetele premium combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, șampanie sau cognac, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure sau lămâie pe blaturi amaretto cu migdale sau blaturi cu ceai verde.

Pentru a selecta tortul de nuntă perfect este recomandată o întâlnire de consultanță și degustare.
Specialiștii atelierului couture vă pot ajuta să alegeți tortul potrivit, din cele 11 propuneri din gama Signature: Cherry Folie, Hazel Brandy și Fresh Lime alături de French Kiss, Italian Dream, Pink Delight, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Green Delight, Strawberry & Tea și Orchidea Nera.

Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, decorul putând fi adaptat în funcție de tema evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod