„Tocăniță pentru suflet” de dr. nutriționist Mihaela Bilic

Noul volum al dr. nutriționist Mihaela Bilic, “Tocăniță pentru suflet”, este un amestec delicios de sfaturi și mici secrete de nutriție și gastronomie menit să aducă o perspectivă complexă asupra aspectelor pe care le ocupă mâncarea în viața noastră. Volumul reprezintă o colecție de texte care susțin moderația, o atitudine echilibrată și o relație pozitivă cu mâncarea.

Vineri, 15 aprilie, începând cu ora 19:30, dr.
nutriționist Mihaela Bilic lanseaza volumul „Tocăniță pentru suflet”, unde isi propune să toace fin și să stranga laolaltă tot ceea ce înseamnă nutriție, prejudecăți și știri despre mâncare. Evenimentul de lansare va avea loc la Seneca Anticafe (Strada Arhitect Ion Mincu, nr. 1, București).  Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
Înregistrarea participanților se face la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Absolventă a Facultații de Medicină din București, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriționist care vrea să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărți de succes vândute în mii de exemplare („Silueta dincolo de mituri”, „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are gust”) și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să arate că sănătatea are gust.
Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminariilor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români.
De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție la care s-a adăugat un masterat de psihonutriție la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată, un stil de viață!

Cartea este disponibilă pe site-ul editurii curteaveche.ro și în librăriile din țară, la pretul de 26 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod