Ținute Mr. Pich pentru pitici uber-chic

Magia zilelor libere constă în petrecerea timpului în familie și în captarea celor mai frumoase momente în fotografii care vor deveni subiectul multor povești frumoase. Piticul tău va fi personaj principal, dar va vrea să alerge și să se simtă liber, iar hainele nu ar trebui să limiteze acest lucru. Adu libertatea de mișcare și moda în aceeași ținută cu Mr. Pich.

Fie că vrei să mergi la picnic, la munte, la mare sau în drumeții, alegerea ținutei poate fi o provocare. Fetițele sunt foarte capricioase când vine vorba de hăinuțe, așa că Mr.

Pich le pune la dispoziție mamelor cele mai cool ținute ale sezonului. Create după ultimele tendințe, ținutele combină confortul cu inocența și cu noile direcții stilistice ale sezonului.

Pentru o fetiță foarte energică, colanții Wayne vor fi elementul vestimentar perfect, care vor asigura atât libertatea de mișcare cât și dorința ei de a fi ca o vedetă într-un film Disney. Pe de altă parte, rochița Pompom este ținuta perfecta pentru o fetiță care va dori să fie ca un model pe un podium.
Cu un design special, echilibrat de nuanța pastel, rochița Pompom poate crea cu ușurință un look diafan și extrem de sofisticat în același timp, menținând confortul. Rochița Barcelona poate fi o opțiune pentru un look ideal pentru o vacanță la mare. Imprimeul navy și volănașele sunt detaliile care transformă această rochiță în viitoarea favorită a fetiței tale.

Baieții evaluează o ținută după confortul și rezistența la locul de joacă. De aceea, piticul tău nu va spune ”nu” pantalonașilor scurți NuNuNu sau celor Gugguu.

Cele două perechi sunt realizate din materiale premium, gata să satisfacă cele mai exigente cerințe și au un design modern, care va fi și pe placul celui mic. Pentru piticul superenergic, care va petrece toată ziua alergând sau distrându-se cu cele mai noi jucării, pantalonii Party, alături de tricoul Leon vor forma ținuta cool de care are nevoie. Pret rochie - 198 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod