Timișoreana aduce românii acasă pentru Sărbătorile de iarnă

Campania Sărbători Acasă inspiră românii să fie alături de cei dragi, fie împreună acasă, fie printr-un gând bun transmis din inimă. În pragul Sărbătorilor de iarnă, Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție, îi îndeamnă pe românii din toată lumea să le facă o bucurie celor dragi și să le fie aproape.

Pentru că tradițiile de Sărbători sunt cele mai frumoase acasă, românii care trăiesc în străinătate sau au pe cineva departe de casă, se pot înscrie pe site-ul Sărbători Acasă pentru a reuni familia iarna aceasta.
Până pe 13 decembrie, cei care au participat în concursul Timișoreana scriind motivul pentru care vor să vină sau să aducă pe cineva acasă s-au înscris în cursa pentru un bilet de avion dus-întors din orice colț al lumii. Sute de oameni au lăsat mesaje impresionante în speranța că vor ajunge acasă pentru a-și petrece Sărbătorile alături de cei dragi.

Într-o perioadă dominată de tehnologie, Timișoreana și-a propus să readucă în prim plan tradiția felicitărilor primite în căsuțele poștale.
Până pe 15 decembrie, pe site-ul campaniei, vizitatorii pot alege una dintre cele 30 de felicitări cu design diferit care vor inspira cele mai bune gânduri ce vor ajunge apoi către cei dragi prin poștă. Timișoreana estimează că de Sărbători vor fi trimise aproximativ 20.000 de felicitări.

În plus, site-ul campaniei creează cea mai mare hartă interactivă a gândurilor bune unde sunt adunate mii de mesaje care aprind o luminiță de fiecare dată când un gând bun este postat. Campania Timișoreana îndeamnă românii să se bucure de Sărbători alături de cei dragi și se adresează atât celor din țară cât și celor care vor să se simtă aproape deși sunt departe de casă.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod