The Harp Bakery lanseaza preparate culinare pline de savoare

The Harp Bakery deschide sezonul de vara cu un format nou al meniului si produse noi pentru anotimpul calduros. Evenimentul de lansare a avut loc marti dimineata, unde invitatii s-au putut delecta cu bunatati. Nicoleta Nuca, Giulia, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Gabriela Simion, Ionut Sava, Marian Craciun si multi altii s-au bucurat de un mic dejun copios.
Cum iti poate incepe ziua la bakery?. Trezirea se face la ora 8.00 odata cu deschiderea locatiei cu un Energy boost preparat din mere, portocale, morcov si ghimbir. Daca esti la dieta te poti bucura de Magic Cleanse Detox cu morcov, mere, sfecla, lamai sau de Cellulite Booster cu grapefruit, menta, mere, castravete si telina.

Pentru micul dejun, in NOUL MENIU poti gasi: Oua Florentine - oua posate asezate pe un foietaj crocant, cu spanac si mozzarella si sos olandez; Oua taranesti asezate pe pat de cartofi amestecati cu bacon, mozzarella, rosii si patrunjel, fix ca in copilarie, ca micul dejun pregatit de bunica; Oua gratinate - asezate peste ciuperci, bacon si rosii si mozzarella.

Nici persoanele care respecta o dieta stricta nu au fost uitate si se pot bucura de un mic dejun light cu oua posate, avocado si legume la gratar. Daca nu te-ai saturat, clatitele americane cu fructe de padure si ciocolata cu krantz incheie micul dejun copios .

Ce mai poti gasi in NOUL MENIU de la The Harp Bakery?

Salata Harp cu carne de vita trasa la tigaie in sos sweet chilli, asezata pe legume fresh si cous cous), salata vegetariana,  salata cu portocale, nuca, rosii cherry ,salata italiana cu mozzarella bufala, prosciutto, rosii cherry, rucola si otet balsamic. Sandwiches - Bagheta porc – pulpa de porc, patrunjel, castraveti murati, sos barbeque, varza alba, morcovi, ceapa, maioneza si nachos; Bagheta vita – antricot de vita, dulceata de ceapa rosie, unt, varza alba, morcovi, ceapa, maioneza, nachos; Bagheta vegetariana – avocado, ardei copti, hummus, salata verde, varza alba, morcovi, ceapta, maioneza, nachos.



Nimic dintre cele de mai sus nu ti-au facut cu ochiul pana acum? Te provocam sa descoperi si urmatoarele preparate: file de pui in crusta de nachos, creveti in sos de vin, hummus si tabbouleh, muschiulet de porc cu cartofi gratinati, spanac cu 4 feluri de branza, chiftelute crocante cu spanac gratinat, penne gratinate cu spanac, pappardelle cu pui si ciuperci, pappardelle cu fructe de mare, penne carbonara, penne AOP, penne quatro formaggi, pizza de diferite feluri.


Prajituri: Eclere cu ciocolata, cafea, caramel, trandafir, vanilie, Tarte tartin ( prajitura vegana), Mille feuille
Evenimentul a fost sustinut si de prietenii locatiei cu vinurile Sarica Black Label-via Viticola.
Daca deja iti este foame, The Harp Bakery este localizat pe bd Dimitrie Cantemir, nr. 2, fix in Piata Unirii din Bucuresti.Meniul poate fi rasfoit si in varianta online pe www.theharpbakery.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod