Tendințele primăverii de la kika sunt pline de dinamism

Primăvara aceasta ne încântă cu noutăți senzaționale, pline de culoare. Designerii kika au pregătit o colecție de produse de mobilier care surprinde prin modele inedite, nuanțe neașteptate. Soluțiile de amenajare sunt pline de energie, specialiștii recomandând patru stiluri care vor transforma locuința într-un spațiu cald și primitor.

Energia primăverii

Natura este cea care inspiră în acest anotimp tendințele în amenajările interioare. Culorile vii, decorațiunile minimaliste sunt în trend, în combinație cu obiectele retro, pentru un interior cu multă personalitate.

Într-un mix perfect sunt evidențiate atât culorile vivace, precum albastru, roșu, orange cât și tonurile calde, ca de exemplu verde pal, bleu, galben.
De altfel, mobilierul tip patchwork este în trend în acest sezon, mai ales că se îmbină foarte bine cu orice alte corpuri, fiind alegerea perfectă a persoanelor care preferă stilul practic, fresh, tineresc.

Îndrăznește să îmbini obiectele de mobilier în stiluri şi culori diferite. Pentru a acoperi podeaua, poți folosi o piele de vițel în tonuri neutre, evitând astfel încărcarea interiorului.

Romantismul florilor

Firile romantice, visătoare, pot opta în favoarea mobilierului înflorat, în nuanțe calde şi vesele.

Accesorizează canapeaua cu perne în nuanțe roz sau verde pal, ori alb magnolia. Petrece weekend-uri relaxante în living alături de cartea sau revista preferată, bucură-te de momente frumoase alături de cei dragi.   

 Și pentru că verdele aduce energie în orice spațiu, folosește detalii de amenajare naturale și elemente care inspiră prospețime, accesorii în culori vii care duc cu gândul la veselia primăverii.

Industrial, dar mai ales chic

Pe placul nonconformiştilor, al celor cărora le plac asocierile de obiecte inedite, industriale, alături de materiale inovatoare sau tradiţionale, este stilul industrial chic.
Aspectul pereților este ușor nefinisat, în timp ce obiectele de mobilier sunt simple și practice. Cu ajutorul textilelor, al decorațiunilor, acest stil poate fi “îndulcit”.

Astfel, piesele cu un aer ușor feminin, în tonuri de bleu, verde sau roz pal aduc în atenție primăvara. O cuvertură ușoară, în tonuri delicate, un covor din materiale naturale, amintesc de frumusețea unui stil inconfundabil.

Mediteranean și lejer

Stilul mediteranean se potrivește perfect persoanelor care iubesc marea, de tot ceea ce amintește de vară. De aceea, un living în care predomină mobilierul alb și accesoriile în tonuri nisipii sunt alegerea perfectă.
Accentele de albastru marin sau petrol ale diverselor obiecte de mobilier sau decoraţiuni vor întregi atmosfera de vacanță și relaxare

Orientează-te către accesorii tematice  în stil mediteranean precum felinare, pernuţe decorative şi covoare cu elemente marine.

Relaxează-te, visează, petrece timp în aer liber, lasă aromele minunate ale florilor de primăvară să te încânte. Zâmbește, bucură-te de fiecare zi!

 

Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika, vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod