Tendințele anului 2017 pentru o nuntă de vis la The Wedding Gallery

Cel mai elegant târg de nunți – The Wedding Gallery se deschide vineri, 21 octombrie 2016. Evenimentul este dedicat celor care își doresc să își organizeze nunta într-o manieră completă, economisind timp, consultând ofertele și achiziționând totul dintr-un singur loc.

The Wedding Gallery reunește tot ce este trendy în anul 2017. Fiecare colț spune o poveste, fie că este WEDDING IN NATURE, COLORS OF 2017 sau NUNTĂ LA MANSARDĂ. În stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic, toate elementele și set-up-urile prezente în galerie sunt atent selectate și pregătite de oameni plini de pasiune și dragoste pentru frumos.

Hoteluri de renume și locații surprinzătoare, creatori celebri de rochii de mireasă, maeștri bijutieri și artiști fotografi se reunesc sub un singur nume, într-un singur loc, pentru ca cei care plănuiesc să își unească destinele să poată contura, în scurt  timp, cu ajutorul consilierilor, evenimentul mult așteptat – nunta la care visează cu ochii deschiși.

Târgul vine și cu surprize de proporții și cu invitați speciali pentru toți cei ce vor fi prezenți. Doi dintre cei mai renumiți floriști internaționali – Linda Nielsen (Danemarca) și Saroch Promsiri (Anglia) vor face demonstrații live sâmbătă, 22 octombrie, între orele 14:00 -  15:00.

De asemenea, Nicu Bocancea, artist florist român premiat în țară și în străinătate, va consilia viitoarele mirese în privința buchetului și a aranjamentelor florale.

Duminică, 23 octombrie, într-o sesiune de demonstrații live între orele 14:00 – 15:00, designerul floral va realiza buchete de mireasă.

The Wedding Gallery pune la dispoziția viitorilor miri tot ce este nevoie pentru ca nunta mult visată să rămână în memoria lor pentru totdeauna și pe buzele invitaților mult timp după fericitul eveniment. Constituie ghidul perfect pentru un eveniment de poveste și își propune să ofere cea mai bună informare pentru cei ce doresc să își organizeze nunta.

Târgul se desfășoară la IRIS Concept  Store – Calea Moșilor, nr. 34, București, după următorul program:  Vineri: 15:00 - 21:00, Sâmbătă: 10:00 - 21:00, Duminică: 10:00 – 18:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod