Televizor LCD Philips 7000 cu tehnologie LED

Noua serie de televizoare LCD Philips 7000 cu tehnologie LED deschide noi orizonturi printr-o calitate incredibila a imaginii si servicii interactive de ultima ora. Dezvoltata...
Noua serie de televizoare LCD Philips 7000 cu tehnologie LED deschide noi orizonturi printr-o calitate incredibila a imaginii si servicii interactive de ultima ora. Dezvoltata pentru a va oferi o experienta video fara egal, imbinand noile tehnologii cu designul de ultima ora, noua serie 7000 va va face sa va integrati total in actiunea de pe ecran.  Seria Philips 7000 ofera pachetul complet: o imagine perfecta, o lumina ambientala optima si cel mai clar sunet posibil.  

Oferind telespectatorului o experienta video cu adevarat captivanta, tehnologia patentata Philips Ambilight Spectra 2 adauga o noua dimensiune imaginii TV prin proiectarea unui halou luminos in spatele ecranului, pe perete.
Ambilight ajusteaza automat culorile si luminozitatea haloului in functie de imaginea de pe ecran.

Noua tehnologie adaptiva Ambilight ofera performante optime, indiferent de culoarea decorului din incapere. Trebuie sa selectati culoarea peretelui din meniu, apoi televizorul ajusteaza tonurile haloului pentru obtinerea celei mai bune performante Ambilight, creand o experienta extraordinara, care aduce cu adevarat filmele la viata.


Seria 7000 se evidentiaza prin nivelul de detaliere incredibil al imaginii si prin miscarile fluente, chiar si in cadrul celor mai rapide scene de actiune.
Cu cele 4 trilioane de culori, calitatea imaginii este dusa la un nou nivel, multumita tehnologiei Pixel Precise HD.
 
Acum, cu noua Super Resolution va veti putea bucura de cele mai detaliate imagini, indiferent daca vizionati un film in format de inalta calitate Blu-Ray sau un videoclip online. Ecranul LCD Philips de 100Hz creeaza imagini clare, vii si detaliate, si ofera un timp de raspuns incredibil, de numai 2 ms.
 
Scenele din filme vor fi redate exact asa cum si-au dorit regizorii sa fie vizionate, iar filmarile realizate cu camera proprie nu vor mai avea scintilatii, multumita tehnologiei premiate HD Natural Motion, care corecteaza defectele de imagine atat din imaginile transmise de statiile TV, cat si din cele inregistrate.


Pentru optimizarea experientei de vizionare, retineti ca seria 7000 de la Philips si gama de produse media Philips HCS vor interactiona perfect cu sistemele Home Cinema, soundbar si Blu-Ray.

Pret: noul televizor LCD Philips 40PFL7605H LED: 4799 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod