Televizor cu functie Smart TV de la Philips

Philips va impulsiona piata divertismentului digital printr-o gama noua, extinsa de televizoare cu functia Smart TV. Sapte din cele opt serii de televizoare (3500, 4000, 5000, 5500, 6000, 7000, 8000), pe care Philips le va aduce pe piata romaneasca, vor beneficia de aceasta functionalitate.
Philips va impulsiona piata divertismentului digital printr-o gama noua, extinsa de televizoare cu functia  Smart TV. Sapte din cele opt serii de televizoare (3500, 4000, 5000, 5500, 6000, 7000, 8000), pe care Philips le va aduce pe piata romaneasca, vor beneficia de aceasta functionalitate. Experienta utilizatorului se imbogateste de acum gratie unui ecran de start personalizat cu un design nou si navigarii mult mai intuitive.  Odata cu disponibilitatea functiei Smart TV si la modelele de televizoare cu diagonala mica, incepand de la 48 cm (19’’), utilizatorii pot beneficia acum de televiziune care include si acces la continut digital oriunde in casa.
“Continutul si aplicatiile din universul digital nu mai sunt de acum doar apanajul utilizatorilor cu modele de televizoare premium, ci au devenit accesibile si celor cu un buget mai redus”, afirma Vervoort.

Usurinta in utilizare este vitala pentru Smart TV; de aceea, Philips a imbunatatit ecranul de start al modelelor cu Smart TV, introducand o interfata usor de utilizat si crescand oferta de servicii.
Aceste elemente le permit utilizatorilor sa acceseze rapid toate aplicatiile favorite, prognozele meteo, internetul sau recomandarile video personalizate. Functia noastra Smart TV se bazeaza pe o arhitectura de tip cloud, astfel incat toti utilizatorii televizoarelor Philips cu aceasta tehnologie vor avea acces automat la noua versiune a ecranului de start.
Interfata grafica a ecranului de start ofera acces printr-o singura atingere de buton la cele mai frecvent utilizate functii ale serviciului Smart TV. Meniul din partea superioara a ecranului contine prognoza meteo locala, data si ora. Latura stanga a ecranului este rezervata redarii TV in direct sau redarii unei surse externe, astfel incat utilizatorul sa nu piarda programele preferate in timp ce utilizeaza optiunile Smart TV.
In partea dreapta a canalului TV, utilizatorii vor gasi de acum recomandari personalizate pentru aplicatii, emisiuni TV, reluari si Video-on-demand. In partea inferioara a ecranului se regasesc aplicatiile favorite ale utilizatorului, care pot fi repozitionate individual. Pret: nerecomandat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod