Telecomanda TEKI – inovaţie pentru copii

UPC sărbătoreşte luna copiilor prin lansarea unui gadget inspirat de copii, care le este dedicat – telecomanda Teki.
UPC sărbătoreşte luna copiilor prin lansarea unui gadget inspirat de copii, care le este dedicat – telecomanda Teki. Produsul, o premieră pe piaţa din România, le permite copiilor să se bucure de conţinut distractiv şi educativ, fiind în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe inadecvate vârstei lor.

Cu telecomanda Teki, copiii pot urmări exclusiv canalele lor preferate de desene animate şi de cultură generală.
Totodată, ei pot accesa şi portalul de jocuri oferit de UPC. Pe lângă protecţia oferită celor mici, produsul este un gadget util pentru părinţi – aceştia nu mai trebuie să paroleze canalele sau să ascundă telecomenzile, ci pot oferi celor mici propria telecomandă – Teki. Telecomanda se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani.

Telecomanda Teki dispune de butoane dedicate pentru canalele pentru copii - Minimax, Cartoon Network, Boomerang,  Duck TV, Disney Channel, Nickelodeon, Jim Jam şi DaVinci Learning – şi un buton pentru portalul de jocuri.
Teki are 2 moduri principale de utilizare: modul Copil şi modul Adult. în modul Copil, utilizatorul are acces doar la canalele predefinite inscripţionate pe butoanele telecomenzii. în modul Adult, clienţii pot accesa orice canal din grila TV, inclusiv funcţionalitatea  DVR. Astfel, pentru funcţiile de bază, părinţii pot înlocui telecomanda obişnuită cu telecomanda Teki.  Telecomanda va putea fi achiziţionată şi independent la un preţ de 50 de lei (TVA inclus).
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tofan ana pe 27 Aug 2012, 15:20
    de unde pot sa cumpar telecomanda teki

    ami doresc telecomanda pentru fiul meu de 12 ani

    0
    0

  • nitu denisa pe 22 Iul 2012, 19:22
    teki

    Buna am 11 ani si sunt din craiova.Mi-as dori si eu telecomanda teki dar este cam scumpa.Poate daca o sa ma rog de mami cred ca o sa mi-o ia.Sper sa o conving.Dar nu poti sa sti.O prietena de la sc.are si a spus ca este foarte tare.

    2
    1

  • Budu Husac Madalina pe 8 Iul 2012, 16:13
    telecomanda teki

    de unde ai cumparato si cat costa ?

    0
    0

  • lica lucica pe 8 Iul 2012, 14:39
    despre telecomanda teki

    telecomanda teki o sai ofere copilului meu o imaginatie bogata sper sai placa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod