Tehnologia și confortul unei băi pe stilul tău

Toamna este percepută ca un anotimp al schimbării, al începutului și al reînnoirii. Iar atunci când vine vorba de designul interior, noi toți suntem inspirați să schimbăm ceva în aspectul casei noastre. O viziune clară te va ajuta să definitivezi toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când amenajezi sau reamenajezi o baie. E esențial să știi ce îți dorești de la baia ta, iar cele mai noi tendințe îți vor face cu siguranță munca mai ușoară.

La kika, colecția de toamnă a băilor respectă tendințele de anul acesta, an în care predomină  amenajarea în stil modern, lemnul în combinație cu oglinda și metalul în tonuri de auriu, argintiu, inox sau cupru - preferate în 2016 și care oferă personalitate și stil.

Designerii recomandă folosirea lemnului în combinații neașteptate, dar și a metalului ce conferă o strălucire și un contrast aparte atunci când este alăturat materialelor naturale.

Metalul e, totodată, și cel care imprimă personalitate zonei băii, el fiind folosit în picioarele de mobilier sau diverse accesorii.
Funcționalitatea și confortul sunt două criterii esențiale, iar designul modernist, cu linii bine definite, își îndeplinește cu succes scopul.

Modelele tradiționaliste sunt lăsate deoparte anul acesta, iar ceea ce primează cel mai mult este folosirea spațiului la maximum și dotarea băii cu suficiente spații de depozitare. Una dintre tendințele importante ale acestei toamne este orientarea către băi minimaliste, elegante, care conferă un echilibru perfect între culoare și lumină. Lumina joacă, într-adevăr, un rol foarte important în definirea ambientului, iar sistemele încorporate în băi creează, pe lângă scopul lor funcțional, un joc de lumini și umbre elegant și rafinat.



Indiferent dacă ai la dispoziție un spațiu generos sau unul mai mic, cu siguranță vei găsi ceva care să îți pună în valoare gusturile și ideile sau care să îți îndeplinească toate criteriile estetice și funcționale.
Un lucru foarte important de știut este că băile propuse sunt premium cu sistem soft close integrat, iar toate piesele de mobilier sunt prelucrate și realizate astfel încât să reziste excelent la umiditatea unei băi. Un alt aspect esențial este că programele de baie kika bifează la capitolul funcționalitate, fiind echipate cu suficiente spații de depozitare.

Majoritatea băilor propuse de retailer (Mondo Ronda, Leonardo –brand de colecție, Cassca, Swing, Vialo și Contea) sunt fabricate în Germania și beneficiază de tehnologie modernă (iluminat LED cu actionaretouch sau chiar prin senzori).

Ele au fie linii drepte și clasice, dar și forme atipice și curbate, reușind astfel să răspundă mai multor tipuri de nevoi și exigențe.

Aceste modele sunt configurabile, putând fi ajustate pe dimensiunile, fronturile sau culorile cerute de client, dar același lucru se poate spune și despre elementele componente (seturile respective de băi pot fi realizate cu dulapuri cu oglindă sau cu oglinzi cu iluminat). Mai mult, ele pot fi prevăzute cu diverse accesorii, de exemplu suporturi de prosoape pe lateralul măștii de lavoar sau cu sisteme inteligente de compartimentare a sertarelor. Toate acestea pentru ca utilizatorul să simtă și să profite la maximum de experiența unei băi confortabile și funcționale. Pentru eficientizarea spațiului, foarte în trend anul acesta este mobilierul suspendat, în culori care pun în valoare încăperea.

Acestea sunt recomandate atât în spațiile mari, cât și în cele mai restrânse.

Cel mai important aspect atunci când începi să-ți renovezi baia este să ai în vedere ca toate elementele să fie în armonie perfectă. Doar așa, ele vor fi durabile în timp, iar tu vei beneficia de un spațiu intim în care să te simți confortabil și de care musafirii tăi vor fi impresionați.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod