Tefal lansează gama de tigăi Ceramic Control

Rezultate crocante, tigai ultra-rezistente, usor de curatat si cu controlul temperaturii. Așteptările consumatorilor evoluează. Ei sunt în căutarea de ustensile de bucătărie potrivite pentru modul în care gătesc, indiferent dacă fac acest lucru zilnic sau ocazional.

Tefal le propune mereu produse ingenioase care oferă un gătit sănătos, echilibrat și rezultate garantate. Pentru a completa gama non-adezivă, Tefal lansează Control Ceramic, prima gamă de vase de gătit cu un înveliș ceramic care încorporează Thermo-Spot, indicatorul de temperatură exclusiv.
Expertiza franceză își spune cuvântul și cu privire la această nouă gamă, învelișul său ceramic suplimentar celui non-adeziv, unic și ultra-rezistent asigurând un control precis asupra alimentelor, pentru preparate gastronomice de succes! Carnea și legumele devin crocante, iar sosurile capătă o savoare uimitoare.

Indicator de temperatură exclusiv
Pentru a asigura gătitul perfect, Tefal a echipat noua gamă cu tehnologia inovatoare Thermo-Spot, care indică momentul optim pentru începerea gătitului și care ajută la păstrarea tuturor aromelor din alimente.

Înveliș unic, rezistent la uzură și ușor de curățat
Realizat din două straturi și protejat de cinci brevete, acest înveliș exclusiv rezistă la pete și nu se va zgâria.
Pot fi utilizate chiar și teluri de metal sau spatule direct în tigaie.

Design modern, ergonomic
Culorile vii, proprii Tefal, captează atenția gurmanzilor, iar mânerul lucios Bakelite asigură o manevrabilitate ușoară și confortabilă.

Gama Ceramic Control este disponibilă în două variante, pentru plite cu și fără inducție. Tigăile sunt certificate ecologic și oferă garanția faptului că nu conțin substanțe nocive, precum PFOA și cadmiu.

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod