Tefal ActiFry® – Sănătos, crocant și irezistibil

Obișnuim să mâncăm în grabă, pe fugă, în timp ce acasă gătim din ce în ce mai puțin. La fiecare început de an, însă, stabilim rezoluții pe care vrem să le păstrăm, iar una dintre acestea este să adoptăm o alimentație corectă și echilibrată. Dar uneori, avem nevoie de un strop de ajutor. Alături de Remy, iscusitul bucătar, ajutat de simpaticul Linguini și sub îndrumarea marelui chef Gusteau, bucură-te de un stil de viață sănătos cu ActiFry® - friteuza ta favorită de la Tefal.



Dacă iubești savoarea unui preparat desăvârșit, iar o masă sănătoasă și echilibrată este esențială pentru ce îți dorești cu adevărat în noul an, atunci ActiFry® de la Tefal este de nelipsit din casa ta. Savurează preparate crocante și delicioase cu Tefal ActiFry®. Ai nevoie doar de o lingură de ulei pentru a pregăti cei mai aromați şi mai sănătoşi cartofi prăjiți, fără efort, ce vor satisface pe deplin dorințele unui pofticios veritabil.

Secretul ActiFry®? Un flux de aer fierbinte ce transmite o temperatură constantă pe întreaga suprafață de gătit pentru ca preparatele să fie gătite omogen şi repede şi o paletă automată ce amestecă ingredientele cu o cantitate potrivită de ulei, fără a fi necesară vreo intervenţie din partea ta.

Tu trebuie doar să alegi din sutele de rețete pe care le poți recrea cu friteuza de la Tefal, printre care și renumitul ratatouille! Să gătești este acum mult mai ușor și mai rapid, mai ales dacă ți-ai propus să incluzi în regimul tău pește, legume, pui sau chiar acel desert minunat pe care Linguini îl prepara sub îndrumarea lui Remy.

Achiziționează până pe 31.01.2018 o friteuză ActiFry®, înscrie-te pe site-ul Tefal și primești gratuit un DVD aniversar cu filmul Ratatouille.

În plus, 10 norocoși care au cumpărat produsul și s-au înscris în campanie au șansa să primească banii înapoi! Simți aroma și savoarea? Cu Tefal ActiFry® poți prepara ananas şi mango caramelizate cu un încântător sorbet de cocos. Pentru a-l pregăti ai nevoie de: ananas, mango copt, o lingură de miere, 6 cupe de sorbet cu mere și semințe de susan dacă îți dorești un extra crunchyness.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod