Teatru de copii și ateliere de street art, sâmbăta aceasta, la UNTEATRU

Lume lume... Sunteți așteptați cu mic cu mare la un spectacol de neuitat, unde cu toții ne vom reaminti și vom reinventa împreună jocurile copiilăriei anilor 90. Iată ce au pregătit organizatorii, sâmbătă, 21 septembrie, la UNTEATRU!

ÎN FAȚĂ LA O 12 este un un spectacol scris și regizat de Oana Răsuceanu. Cu: Adina Andrei Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu și Rareș Florin Stoica. O producție Asociația Culturală pentru Educație prin Artă. Patru copii își petrec vacanța de vară în fața blocului O 12, pe una din străzile unui cartier din București.

Zi după zi, cei patru ies afară, la joacă. Anca, Maria, Alex și Dragoș inventează și reinventează jocurile copilăriei anilor ’90: De-a v-ați ascunselea, Mațele Încurcate, Flori, Fete, Filme și Băieți, Elasticul, Frunza, 1, 2, 3 la Perete Stai, Cornete, Țomapant, Țările și câte și mai câte.  3 luni de vară în care povestea prieteniei lor ia forma jocului pe care decid să îl joace. Vârsta recomandată: +10 ani (Spectacol recomandat și adulților, în special celor care și-au petrecut copilăria în anii ’90, în fața blocului, eventual cu cheia la gât! Durata: 60 minute

Spectacolul a fost creat in toamna anului 2017, ca parte a modului educațional cu același titlu, implementat cu succes în mai multe școli din orașul București.
Proiectul a obținut sprijinul și finanțarea ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București. În primăvara anului 2018, spectacolul În față la O 12 a fost itinerat în mai multe orașe din țară, în cadrul unui proiect finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Din luna septembrie a acestui an, spectacolul va fi prezentat la UNTEATRU București, în cadrul stagiunii de spectacole pentru copii - unteatru de copii.

Eveniment 21 SEPTEMBRIE / UNTEATRU/ ora 11.00- Spectacolul va avea premiera în cadrul programului Unteatru de copii sâmbătă, 21 septembrie, ora 11.00.
După reprezentație toți copiii prezenți la spectacol vor fi invitați să ia parte la un dans susținut de artiștii Sweet Damage Crew. Copiii, alături de traineri, vor reprezenta vizual jocurile copilăriei din anii ’90, urmând ca rezultatul atelierului să fie expus la Unteatru, pe întreaga desfășurare a stagiunii de teatru pentru copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod