Te ajută CasaBella! – extra calitate şi extra cantitate!

În an aniversar, Policolor - companie cu tradiție în piața de lacuri și vopsele din România - lansează  o nouă promoție: vopseaua CasaBella, unul dintre cele mai populare produse din portofoliu, vine cu o dublă surpriză pentru consumatori:  Extra - cantitate și Extra - acoperire.

Pentru că fiecare casă are nevoile ei, CasaBella are soluţie pentru toate acestea: fie pentru împrospătarea tavanului din bucătărie, fie pentru un perete sau chiar pentru un întreg apartament. De aceea fiecare cumpărător îşi va alege găleata de marime potrivită, iar Casabella îi oferă şi un cadou.
În perioada promoției, lunile martie – aprilie, CasaBella este disponibilă în următoarele ambalaje: 2,5 l +0,5 l cadou, 4 l+1 l cadou, 8,5 l+1,5 l cadou și 15 l+2 l cadou.

Promoția CasaBella este disponibilă în toată rețeaua de magazine proprii Policolor, rețele de bricolaj și magazinele partenere.

Lansată în 2004, gama de produse CasaBella a fost dezvoltată constant, astfel că în prezent include vopsea lavabilă de interior, de exterior, amorsă și email. Cu un raport foarte bun calitate-preț, CasaBella este percepută ca fiind vopseaua potrivită pentru transformarea locuinței dintr-o casă într-un adevărat cămin.

Vopseaua lavabilă de interior CasaBella  este o vopsea cu putere mare de acoperire, textură fină, rezistentă la murdărie, de un alb intens.
Vopseaua se aplică  folosind pensula sau rola și se usucă în aproximativ  2 ore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod