Târg de vacanțe organizat de Christian Tour în București, Cluj, Timișoara și Iași, precum și online, în weekendul 13-14 aprilie: Vacanțele pot fi cumpărate la jumătate de preț

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, organizează un târg de vacanțe în perioada 13-14 aprilie, unde vizitatorii vor găsi oferte speciale și reduceri de până la 50% la sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria și România și la circuite în destinații europene. Evenimentul se desfășoară simultan în patru orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Ofertele sunt disponibile și online, pe site-ul www.christiantour.ro, în perioada 12 – 15 aprilie.
“Pentru prima dată, Christian Tour organizează acest eveniment, intitulat <<Zilele Christian Tour>> și în afara Capitalei. Astfel, târgul de vacanțe se va desfășura simultan, în acest weekend, în București (București Mall - Vitan), Iași (Palas Mall), Timișoara (Iulius Mall) și Cluj-Napoca (Vivo Mall). Pe lângă specificul unui târg de vacanțe, în care vizitatorii găsesc oferte speciale, reduceri și primesc consultanță pentru alegerea vacanței, evenimentul este gândit ca un spațiu dedicat familiilor cu copii. De aceea, pe durata celor două zile vor avea loc ateliere pentru copii, spectacole de magie, dans și muzică cu și pentru copii”, afirmă Raluca Hatmanu, Director de marketing și comunicare al agenției.

În ceea ce privește ofertele de vacanță, reducerile sunt de până la 50% și vizează toate zborurile charter operate de Christian Tour de pe principalele aeroporturi din țară către destinații precum Creta, Zakynthos, Corfu, Lefkada și Rhodos. De asemenea, reduceri la vacanțe în Grecia (Thassos, Riviera Olimpului, Evia) găsesc și cei care aleg pachetele ce includ transport cu autocarul.

“Din oferta agenției nu putea să lipsească Antalya, destinația preferată de familiile cu copii datorită serviciilor și facilităților create de hotelierii turci pentru această categorie de turiști. Astfel, pe durata târgului de vacanțe, biletele de avion pentru copii către Antalya costă 1 euro, la care se adaugă taxele de aeroport”, adaugă reprezentanții agenției de turism.

Nu lipsesc ofertele last minute pentru cei care își pot face planuri de vacanță pe ultima sută de metri. Astfel, persoanele care sunt gata să plece în vacanță în Tunisia pe 1 mai sau pe 8 mai, nu plătesc taxele de aeroport; cele care aleg Creta (Heraklion) în luna mai beneficiază de o reducere de 330 euro/cameră, iar turiștii care vor să meargă în vacanță în Zakynthos cu autocarul găsesc pe durata târgului de vacanțe “Zilele Christian Tour” pachete are includ șapte nopți de cazare la 1 euro.

Cei care preferă circuitele culturale în Europa găsesc reduceri de până la 100 euro/cameră în destinații precum Macedonia, Italia, Grecia, Albania și Insula Corfu, Croația, Bosnia & Hertegovina, Franța.


Christian Tour este liderul pieței de servicii turistice și cel mai mare operator de zboruri chartere din România. Compania fondată și condusă de Cristian Pandel activează din anii ‘90 pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive și apreciate branduri de turism din țară. Touroperatorul deține 40 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare, în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online). Christian Tour a încheiat anul 2018 cu vânzări nete de aproximativ 85 de milioane de euro. Recent, compania a încheiat o poliță de asigurare în valoare de 5 milioane de euro pentru protejarea clienților săi, ceea ce reprezintă o asigurare-record în domeniul turismului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod