Tabara de engleza in familie

Iti doresti o vacanta atipica in familie? Din care sa te intorci cu experiente memorabile si cu o engleza fluenta? Atunci inscrie-te in Angloville Family Camp. Poti participa impreuna cu copilul tau la programul intensiv de invatare si exersare a limbii engleze. Veti face parte din grupuri adaptate cerintelor fiecarei varste.

Grupa pentru juniori se adreseaza celor cu varste intre 12 si 19 ani, care au cunostinte de baza de limba engleza si doresc sa-si imbunatateasca fluenta verbala, sa se pregateasca pentru examinarea orala de la Bacalaureat sau pentru studii in afara tarii.

Programul pentru adulti ii are in vedere pe cei care au cunostinte de limba engleza dar intampina dificultati in exprimare din cauza problemelor de vocabular si de fluenta.

Cei care vin in Angloville vor asimila cunostinte in mod practic prin intermediul dezbaterilor, prezentarilor, negocierilor sau discutiilor realizate in formula de 1 la 1 sau 2 la 1. Aici numarul vorbitorilor nativi de limba engleza este egal cu cel al vorbitorilor de romana. Afla mai multe despre perioadele de inscrieri si tarife pe www.angloville.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod