Sute de copii au luat cu asalt studiourile Kanal D

#Vedetele Kanal D, ghizi pentru sute de copii, in cadrul proiectului educational ”Saptamana Altfel”
Kanal D si-a deschis portile pentru sute de copii, veniti din toate colturile tarii, in cadrul proiectului educational “Scoala Altfel”, derulat in aceste saptamani. Copii de toate varstele au luat cu asalt sediul Kanal D, acolo unde au fost intampinati de vedetele postului de televiziune, care i-au indrumat in platourile de filmare si le-au deslusit tainele televiziunii.

Timp de cateva ore, elevii au lasat bancile scolii si au invatat ce presupune munca de prezentator, cameraman, sunetist sau regizor de platou.
Ghizi, in calatoria lor initiatica in lumea televiziunii, le-au fost vedetele Kanal D, printre care Teo Trandafir, Silvia Ionita, Lili Sandu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Simona Patruleasa, Anca Ciota, Bursucu, Catalin Cazacu, Ilinca Obadescu, dar si persoane din spatele camerelor i-au intampinat cu povesti inedite si multe surprize, dezvaluindu-le culisele.

Fosti concurenti “Exatlon”, Cristi Pulhac, Alex Nedelcu, Didi Bulimar, au fost si ei alaturi de copii, povestindu-le in turul lor prin platourile de televiziune, experienta traita in Republica Dominicana.
Si coregraful de la “Bravo, ai stil!” si fost concurent “Exatlon”, Cristian Geaman, le-a aratat copiilor cum se “defileaza” ca un adevarat star, pe podium.

Curiosi din cale afara, copiii le-au asaltat pe vedetele Kanal D cu intrebari care mai de care mai inedite, turul de prezentare a platourile de filmare s-a incheiat cu sedinte foto cu vedetele lor preferate. In tot acest timp, micutii au experiementat postura de reporter, prezentator TV, dar si concurent al emisiunilor lor preferate. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod