SuperEroii reciclării luptă în Sun Plaza, pentru o lume mai curată!

În weekendul 3-4 iunie, cei mici sunt invitaţi în Sun Plaza pentru a sărbători Ziua Internațională a Mediului și pentru a contribui la salvarea planetei! Timp de două zile, între orele 14:00 şi 18:00, Centrul Comercial Sun Plaza va organiza ateliere creative, prin care îi învaţă pe copii cum să protejeze mediul şi să transforme materialele reciclate în obiecte utile.  

Sâmbătă şi duminică, timp de patru ore, copiii vor intra într-un spaţiu magic, în care au puterea de a transforma materialele aruncate, vechi şi uitate, în obiecte haioase sau cadouri de suflet pentru cei dragi.

Biletul de intrare la ateliere este 1 kilogram de hârtie sau 5 sticle de plastic, pentru reciclat.

Apoi, sub îndrumarea și cu ajutorul unor traineri dibaci, SuperEroii vor învăţa cum să aducă la viață materialele ce pot fi reciclate, transformându-le în jucării, penare şi decoraţiuni precum rame foto, flori sau peisaje din hârtie şi vor descoperi că stă în puterea lor să salveze planeta.

Cei mici vor învăța astfel, prin joc și distracție, cât de important este să folosească eficient resursele epuizabile ale Pamântului, să economisească și să recicleze.

În plus, toţi vizitatorii centrului comercial vor putea afla din panourile de informare situate în zona expo diverse modalităţi de a recicla şi de a contribui la protejarea mediului înconjurător.
Toți participanții la activități pot imortaliza momentul în spaţiul foto al SuperEroilor, de unde vor pleca acasă cu o amintire de neuitat și o lecție de educație ecologică.

Partenerul principal al evenimentului este Asociația Planeta Verde, un ONG dedicat acţiunilor de protejare a mediului înconjurător.

Ziua Internaţională a Mediului este sărbătorită la nivel mondial pe 5 iunie, iar evenimentul Sun Plaza are rolul de a trage un semnal de alarmă cu privire la degradarea planetei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod