„SUCCESUL LA ÎNDEMÂNA TA” de Lydia Sarfati

„Fii gata şi fii pregătită! Drumul către succes nu este uşor, dar merită cu siguranță.” — Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage
Cartea Lydiei Sarfati „Succesul la îndemâna ta” a fost lansată în România pe 28 octombrie 2015 în cadrul evenimentului „Back to the Source” de către compania Professional Brands Marketing&Distribution, distributor al brandului Repêchage în România, sub patronajul Serviciului Comercial al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti.

Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage, este pionier în domeniul esteticii în S.U.A. Brandul cosmetic creat de aceasta, REPÊCHAGE, este printre liniile cosmetice profesionale de top din S.U.A. Ingredientul cheie îl constituie Algele Marine. FOUR LAYER FACIAL® este tratamentul semnătură al brandului.
Acesta presupune aplicarea de straturi succesive de mască pe bază de Alge Marine și masca minerală cu rol de întinerire, tonifiere și fermitate. De asemenea, REPÊCHAGE promovează un concept original denumit FACIAL BAR, prin care tratamentele de cosmetică pătrund în salonul de coafură. Acestea sunt tratamente profesionale expres care durează aproximativ 30 de minute sau chiar mai puțin și care pot fi făcute simultan cu alte servicii în salon (vopsit, coafat, manichiură/pedichiură etc.).

Cartea Lydiei Sarfati „Succesul la îndemâna ta” este un ghid despre cum să reușești în una dintre cele mai importante industrii de frumusețe: industria cosmetică și de SPA.
Lydia Sarfati împărtășește din experiența ei tipsuri de business, statistici, idei și date despre cum să îți construiești un plan de afaceri inovator.

Un manager de salon sau SPA care vrea să exceleze are nevoie să știe cum să livreze servicii fenomenale, cum să își atragă și cum să își păstreze clienții. De aceea, în cartea sa „Succesul la îndemâna ta”, Lydia Sarfati dezvăluie secretele succesului personal de care se bucură în aceasta industrie a frumuseții.

 Lydia Sarfati, Fondator și Președinte Repêchage, își prezintă povestea cu sinceritate și autenticitate. Ea recunoaște că este împlinită, însă nu îi este teamă să menționeze începuturile ei umile de cosmeticiană în New York care au adus-o la statutul de azi.

Munca ei susținută a ajutat-o să dețină o companie de succes la nivel internațional, dar totodată să ajungă la conducerea unor organizații de succes din lumea SPA-ului.
Azi, Sarfati este Director la Intercoiffure North America Skin Care & Spa Council și Președinte la CIDESCO USA.

În 2015, Lydia Sarfati este un lider internațional în domeniul cosmeticii și totodată consultant de Spa pentru destinații de top din întreaga lume. Conceptul sau, denumit Spa de Beauté, este în prezent utilizat în saloanele din toată lumea. Acesta este completat de inovația Lydiei Sarfati – Facial Bar – un concept de tratamente faciale express cu rezultate instantanee şi vizibile.

Lydia Sarfati a stabilit standardele îngrijirii profesionale în domeniul esteticii în SUA. Metoda sa de îngrijire a pielii este practicată azi de esteticieni de top din întrega lume și este predată în peste 200 de școli americane și la nivel mondial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod