SUBWAY® deschide un nou restaurant în București Mega Mall

Rețeaua SUBWAY® își continuă expansiunea în București prin deschiderea unui nou restaurant în recent lansatul Mega Mall. Acesta este al 24-lea restaurant din rețeaua SUBWAY® în Romania și al 12-lea din București. Restaurantul este situat în zona de food court a spațiului comercial, iar numele francizatului este Liviu Mirea. Restaurantul va avea pentru început o echipă de 6 angajați și va funcționa într-un spațiu cu o suprafață de 43 mp.

Noua locație a fost creată pentru a reflecta designul Toscany, aducând mai aproape de clienți ideea de timp petrecut în aer liber.
Având o atmosferă prietenoasă și relaxantă, acest spațiu este o combinație între un restaurant SUBWAY® tipic și localurile pitorești italiene. Toate elementele de decor transformă locația într-un spațiu perfect pentru cei ce își doresc să ia o gustare savuroasă într-un ambient plăcut. De acum, tinerii și persoanele active sau familiile ce sunt mereu în căutarea unui loc care să le satisfacă atât așteptările ce țin de o alimentație echilibrată și gustoasă, cât și pe cele de atmosferă relaxantă, vor avea un nou loc de întâlnire - SUBWAY® Mega Mall.

 

Anul acesta SUBWAY® sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial.
Lanțul de restaurante SUBWAY® și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante SUBWAY® în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod