SUBWAY introduce AVOCADO în restaurantele din toată țara

SUBWAY anunță noua vedetă a meniului, Avocado, care va îmbogăți aroma sendvișurilor și va aduce un plus de vitamine în dieta tuturor pofticioșilor.
SUBWAY anunță noua vedetă a meniului, Avocado, care va îmbogăți aroma sendvișurilor și va aduce un plus de vitamine în dieta tuturor pofticioșilor.

Odată cu introducerea noului ingredient, Subway prezintă și sandvișul Curcan Bacon Avocado. Consumatorii vor descoperi în restaurante numeroase combinații de ingrediente cu care pot consuma avocado, oferindu-le acestora nu doar un gust deosebit, ci și o sursă bogată de vitamine

SUBWAY demonstrează importanța unui consum de alimente sănătoase în dieta zilnică și promovează un stil de viață echilibrat, condimentând noul sandviș Curcan Bacon cu un gust proaspăt de avocado într-o combinație îndrăzneață și delicioasă, care va surprinde pe oricine dorește o gustare proaspătă și vitaminizată.

În afara gustului deosebit, fanii SUBWAY vor beneficia de avantajele unui aliment bogat în beneficii pentru sănătate: grăsimi benefice – care oferă energie pentru întreaga zi, conținut ridicat de fibre – pentru persoanele active, întrucât sprijină activitatea creierului și vitamine – complexul de vitamine B, K și E care susțin metabolismul și oferă pielii un aspect strălucitor.

Pentru o experiență rafinată și plină de savoare a noului ingredient, SUBWAY introduce un nou preparat în meniu – sandvișul Curcan Bacon Avocado, mix-ul perfect între aroma specifică sandvișului SUBWAY și ingredientele sănătoase și echilibrate care vor oferi energie pentru întreaga zi.

Restaurantele SUBWAY din toată țara îi așteaptă pe cei care sunt curioși să încerce noul ingredient și noul sandviș Curcan Bacon Avocado, iar artiștii sendvișurilor sunt pregătiți să transforme orice SUB într-o reală experiență gourmet.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod