Stilul rock acum într-un confort suplimentar

La fel de iconice ca şi muzicienii care le-au purtat de-a lungul anilor, botinele Chelsea oferă şi în acest sezon multă energie şi un stil fascinant de star rock.
Deşi datează din epoca victoriană, botinele Chelsea au devenit populare în Marea Britanie în anii 1950 şi 1960 fiind asociate cu Road King - o stradă din Chelsea din vestul Londrei. Purtate de către membri formaţiilor Rolling Stones şi Beatles, această încălţăminte se bucură de multă popularitate şi în anul 2018.

Angajamentul brandului ECCO de a combina inovaţia şi clasicul este frumos ilustrat de noua colecţie de botine a sezonului toamna/iarna 2018 ce vă permite să vă bucuraţi de un stil rock într-un confort suplimentar.
În acest an, ECCO şi-a pus amprenta contemporan scandinavă pe acest model clasic, creând astfel o colecţie de botine moderne care fac faţă tuturor provocărilor. Infuzate cu spiritul Chelsea din vestul Londrei, fiecare model oferă un stil impecabil atât femeilor cât şi bărbaţilor din oraşele din întreaga lume.

Fabricate din piele de cea mai bună calitate, botinele pentru bărbaţi ECCO VITRUS au un aspect deosebit, fiind apreciate pentru versatilitatea lor şi elementele de stil rock atemporal.

     
Cu elasticul reglabil, puteţi fi sigur că veţi merge pe jos în confort într-o botină care se asortează perfect oricărei ţinute. Ca parte a reînnoirii şi modernizării formei clasice, botinele ECCO SHAPE Pointy pentru femei au vârful ascuţit, atât de în trend în acest sezon.

Botinele ECCO SHAPE M sunt o actualizare contemporană a botinelor Chelsea tradiţionale ce combină un aspect dur şi robust cu o senzaţie de lux. ECCO oferă confortul anului 2018 în combinaţie cu unul dintre cele mai preferate modele de încălţăminte din lume creând astfel un favorit al sezonului actual, care are un picior neclintit în trecut şi un picior ferm în viitor.

Noile colecţii de botine se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod