Stil îndrăzneț și rafinat – brandurile Papucei și Bon Bijou la Designers Boutique din București Mall

Clienții București Mall vor putea găsi în perioada 25 mai – 14 iunie la Designers Boutique, creațiile românești Papucei și Bon Bijou, două branduri pentru femeile care vor să iasă în evidență prin modele rafinate, elegante, dar îndrăznețe.

Designers Boutique, un spațiu oferit gratuit de București Mall între 23 martie și 15 iunie 2018, pune la dispoziția clienților, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de modă. Primul nume care și-a prezentat creațiile la Designers Boutique a fost Venera Arapu, urmată de Izabela Mandoiu și Kinga Varga.


Brandul Papucei s-a născut la Iași, în 2006, datorită creatoarei și inginerului de fabrică Angela Vasiliu. Elementele definitorii ale stilului Papucei sunt nuanțele metalice, finisajele care dau un aspect învechit și aplicațiile îndrăznețe.

Realizate manual în atelierul propriu din Iași, colecțiile de încălțăminte, accesorii și haine au surprins de fiecare data prin creativitate și modul de prezentare. Papucei a fost și unul dintre primele branduri românești de la târgurile internaționale de la Paris, Milano, New York sau Dubai. Angela Vasiliu a reușit să își crească afacerea cu succes, așadar astăzi, produsele sunt vândute în alte țări din Europa, atât online, cât și în magazinele proprii. Publicul este unul vast, de la adolescente până la femei adulte.


Bon Bijou este un brand care oferă fashionistelor acele accesorii statement, care nu ar trebui să lipsească din cutia lor de bijuterii. Prin îmbinarea materialelor textile, metalice, pietre naturale și zirconii au fost create bijuterii unice. Bon Bijou este ca un studio de creație, un univers unde clientele își pot customiza accesoriul în funcție de personalitatea fiecăreia.


Cele două branduri românești vor aduce la Designers Boutique cele mai recente colectii pentru anul 2018.  Dincolo de articolele din materiale de calitate și bun gust pe care și le pot cumpăra, clientele București Mall vor primi gratuit câte un produs Douglas la fiecare achiziție.



Încă de la deschidere, din 1999, București Mall a oferit bucureștenilor acces la unele dintre cele mai mari și mai populare branduri de fashion internaționale, precum și la branduri locale. Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod