Sticla evian® ediție limitată REFLECŢIA PURITĂŢII

2015 marchează al 9-lea an în care evian® colaborează cu un designer de modă pentru o sticlă în ediţie limitată. Designul realizat de Wang este reprezentat de două sticle contrastante cu logo-ul brandului în coduri de bare, unul negru și unul alb. Puritatea evian® este accentuată prin linii grafice curate și este subliniată de jocul liniilor de pe sticlă. Sticla evian® x Alexander Wang va fi disponibilă în România începând cu luna noiembrie 2015, în două formate - 0,33L si 0,75L, în LOFT și pe beicevrei.ro.
 
Născută în inima Alpilor francezi, printre munți şi ghețari, apa minerală naturală evian® trece printr-o călătorie lungă de 15 ani pentru a obține echilibrul său unic de minerale, datorită protecţiei realizate de rocile impermeabile. Filtrată în mod natural de nisipuri şi ghețari, apa evian® curge la fel de pură precum natura a creat-o.

Marca în sine a fost întotdeauna întruchiparea unei atitudini jucăușe și a mentalității tinerești "Live Young", dorința de a explora minunile planetei noastre și de a deschide ochii către noi experiențe inspiraționale, precum uimirea unui copil. Din 2008, evian® a lucrat în fiecare an cu nume prestigioase de designeri, pentru a crea o sticlă în ediție limitată. Prin viziunea creativă a artiştilor precum Paul Smith, Jean-Paul Gaultier, KENZO sau Elie Saab, fiecare colaborare este o noua oportunitate de a sărbători puritatea și atitudinea jucăușă, dar și o reinterpretare a spiritului evian® prin artă și design.

Alexander Wang a fost născut şi crescut în San Francisco, CA şi mai târziu s-a mutat la New York pentru a urma Parsons School of Design. În anul 2005, după doi ani, el a urmărit lansarea propriului brand.
În colecția de debut au predominat tricotajele, transpuse sub forma a șase siluete unisex. În primăvara anului 2007, colecția a evoluat într-o linie completă pentru femei pret-à-porter și a fost prezentată pentru prima dată pe podium în toamna anului 2007. În 2008, Wang a primit onoruri de top ca premiat al Vogue/CFDA Fashion Fund și a lansat prima sa colecţie de genţi în același an; în anul 2009, el a fost recunoscut de colegii săi, atunci când a fost anunțat câștigătorul Swarovski – Designerul anului în modă pentru femei. De asemenea, în anul 2009 a fost lansat Women's T by Alexander Wang și linia de încălțăminte, în timp ce Men's T by Alexander Wang a fost lansat un an mai târziu. Men pret-à-porter a fost lansat în 2011 şi Alexander Wang a fost recunoscut de GQ ca cel mai bun Designer al anului în moda pentru bărbați și de CFDA ca cel mai bun designer de accesorii, al aceluiași an.
În 2013, Wang a fost premiat de Fashion Group International și în 2014 a fost singurul designer nominalizat în două categorii CFDA: Designerul anului în moda pentru femei şi Designerul de accesorii al anului .

Alexander Wang a deschis primul său magazin în februarie 2011, în SOHO, New York, al doilea în aprilie 2012 la Beijing, China și al treilea în luna octombrie 2013, în cartierul Aoyama, din Tokyo. Astăzi, Alexander Wang are peste 25 de magazine la nivel mondial, inclusiv propria platformă e-commerce de unde se fac livrări în mai mult de 50 de țări. Categoriile pentru femei şi bărbaţi oferă haine ready-to-wear, T de Alexander Wang, genți de mână, încălțăminte, articole din piele și colecţia OBJECTS, o colecţie de articole de personal lifestyle, care sunt, de asemenea, vândute în peste 700 de magazine de top din lume.

În esența sa, sensibilitatea mărcii Alexander Wang este o reflexie asupra contrastelor, un amestec perfect între rafinat și imperfect.

Colecțiile sale au o perspectivă nepreţuită în modă, și reflectă întotdeauna un sentiment de lejeritate. El este renumit pentru abordarea sa ireverențioasă, pentru evoluţia permanentă și re-contextualizarea uniformei urbane. În plus față de proiectarea labelului omonim, Alexander Wang este directorul de creaţie al casei de modă Balenciaga din decembrie 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod