Sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT

Igiena este cel mai important lucru în creşterea unui bebeluş, toate mămicile ştiu asta. Mai ales pentru bebeluşii cu vârsta de până la un an, recipientele cu care sunt hrăniţi trebuie să fie bine curăţate pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire.
Igiena este cel mai important lucru în creşterea unui bebeluş, toate mămicile ştiu asta. Mai ales pentru bebeluşii cu vârsta de până la un an, recipientele cu care sunt hrăniţi trebuie să fie bine curăţate pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire. Pentru că laptele creează un mediu propice dezvoltării bacteriilor, medicii recomandă curăţarea şi sterilizarea biberoanelor şi tetinelor după fiecare utilizare. Sterilizatoarele Philips AVENT îţi uşurează munca, ajutându-te să cureţi biberoanele celui mic în timp record, foarte simplu şi rapid, cu o simplă apăsare de buton.
Alege sterilizatorul potrivit nevoilor tale specifice şi asigură-te că-ţi protejezi bebeluşul împotriva bacteriilor dăunătoare până când sistemul său imunitar devine suficient de puternic.

Dacă eşti în căutarea celui mai uşor mod de a spăla şi a steriliza ustensilele de hrănire ale bebeluşului tău, sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT SCF286/03 este produsul de care ai nevoie. Graţie dimensiunii sale reglabile, te bucuri de: 1) configuraţie redusă pentru sterilizarea suzetelor, 2) configuraţie medie pentru sterilizarea mai multor biberoane, farfuriuţe, cuţite şi furculiţe, şi 3) configuraţie mare pentru a steriliza până la 6 biberoane în 6 minute.


Coşul integrat pentru maşina de spălat vase asigură o prespălare fără dificultăţi, iar afişajul avansat te menţine informată de-a lungul ciclului de sterilizare, anunţându-te atunci când biberoanele s-au răcit.
Este potrivit pentru toate tipurile şi dimensiunile de biberoane, fie că au gât îngust sau larg. Operând la o temperatură mai ridicată decât cea a maşinilor de spălat vase, sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT distruge 99,9% din germenii dăunători, iar conţinutul se menţine steril timp de 24 de ore atâta timp cât capacul nu este deschis.

Ambele sterilizatoare sunt fabricate din materiale fără BPA. Vă invităm să faceţi parte din comunitatea noastră şi să fiţi mereu la curent cu noutăţile pregătite de Philips AVENT pentru mămici şi bebeluşi, pe pagina: www.facebook.com-philipsaventromania.


Pret sterilizator electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT SCF286/03: 392 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod