Starbucks® a deschis o nouă cafenea în București

Starbucks® a inaugurat pe 18 octombrie cea de-a 23-a locație din România, situată într-un cadru elegant, la parterul noului centru comercial ParkLake Shopping Center. Povestea locației este unică, cu un design natural,  Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, eleganță și căldură.

Creșterea dinamică a rețelei noastre a jucat mereu un rol semnificativ în dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare nouă locație deschisă este un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltă calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.
 
Grafica este realizată manual de un artist local, evocând în tușe de culoare etapele dezvoltării cafelei, atenția cu care cultivatorii de cafea dau viață boabelor culese din copacii Coffea Arrabica, cât și peisaje mirifice, naturale, toate având rolul să recreeze cadrul  în care regăsim plantațiile de cafea.

Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® pe bază de espresso într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos.

Starbucks a fost preluat anul în 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București - Plaza România.
În prezent, există 23 de magazine Starbucks în țară: 14 în București, unul în Cluj - Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov, unul în Craiova și două în Iași.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod