Starbucks aduce populara cafea la Pitești unde lansează prima cafenea

În parteneriat licențiat cu AmRest, o nouă cafenea Starbucks, s-a deschis joi, 14 iunie, în Pitești, în Centrul Comercial Trivale. Piteștenii se pot bucura de o experiență elevată a cafelei și de un spațiu de relaxare perfect pentru întâlniri cu prietenii și familia sau pentru lucru sau studiu.

Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 155 de metri pătrați, are un design modern și prietenos, o terasă generoasă pentru fumători și reunește toate produsele iubite ale brandului, de la o bogată selecție de cafele și preparate pe bază de cafea, până la gustări sănătoase și deserturi delicioase.

„Odată cu noua cafenea din orașul lor, piteștenii vor descoperi de ce este așa specială experiența Starbucks și suntem convinși că e suficient doar să încerce cafeaua și vor deveni fanii brandului imediat.. Băuturile noastre nu sunt numai despre energie, ci și despre respectarea unui întreg ritual de cultivare, recoltare și preparare, care îi dă o aromă unică în lume. Prin designul modern și prietenos, Starbucks îi încurajează pe oameni să se adune împreună cu cei dragi, să prețuiască fiecare moment și fiecare cafea și să lege noi prietenii, adică să trăiască în spiritul brandului, ceea ce se va întâmpla rapid și la Pitești.

Suntem convinși că în scurt timp cafeneaua de aici va deveni locul preferat de întâlnire al piteștenilor”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România şi Bulgaria.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 40 de cafenele în 11 orașe.
Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, mizând pe apetitul românilor pentru socializare, cafea personalizată și servicii de calitate.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internaţional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella şi Starbucks. Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări şi este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.