”Spatele drept!” sau cât de importantă este postura corpului

De mai bine de 14 ani, antreprenorul Marius Dincă aduce mai aproape de oameni la birou, în școli sau în cadrul diverselor evenimente, beneficiile ergonomiei, kinetoterapiei, gimnasticii posturale și masajului postural corectiv. Împreună cu echipa sa, Active Life, Marius continuă campania națională de educare a copiilor și de conștientizare a părinților pentru o dezvoltare armonioasă din punct de vedere al posturii fizice. În cadrul acestui proiect inițiat acum 4 ani, echipa oferă informații și suport părinților, dar și educatorilor, prin programe specializate.

"Cei mai mulți dintre noi nu realizăm cât de mult depinde starea generală de sănătate de funcția normală a coloanei vertebrale și acționăm atunci când problemele s-au instalat deja.
E foarte important să avem grijă de postura noastră zilnic, mai ales în timpul orelor pe care le petrecem lucrând, timp în care avem tendința de a uita să ne corectăm și atunci când este cel mai important să ne păstrăm energia la un nivel optim. Posturile vicioase se instalează de cele mai multe ori din copilărie. Dacă nu se iau măsuri, starea sănătății se deteriorează cu vârsta și apar schimbări mai profunde. De aceea, cred ca este stringentă, în primul rând, educarea părinților
"., Marius Dinca, Terapeut și Instructor.

Marius Dincă este un profesionist cu pregătire valoroasă și multiple cursuri de specialitate absolvite, printre care se numără Terapia Yumeiho, Terapia Trigger Point, Osteon Manual Therapy.
În 2005, acesta a înființat Active Life România, compania de sănătate posturală și wellness, a cărei misiune este de a promova conceptul de viață activă, importanța și beneficiile unei posturi adecvate, susținute prin educație posturală chiar de la o vârstă fragedă. Echipa de specialiști Active Life condusă de terapeutul Marius Dincă va fi prezentă la ediția 2018 a BABY EXPO, eveniment dedicat mamelor și bebelușilor, care va avea loc între 26 și 29 aprilie la Sala Polivalentă.
Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor avea șansa să afle despre programele specializate ale echipei Active Life și serviciile adresate bebelușilor, preșcolarilor, tinerelor și viitoarelor mămici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod