SP MEN Invisible Control

Barbatii sunt niste speciali. Niste eleganti. Niste sensibili. Si atat de preocupati de felul in care arata. De felul in care le cade o suvita pe fruncte. System Professional se gandeste mereu la el.  Si ofera ingrijire personalizata la masculin.  Propunerea de azi? System Professional invisible control. Un fixativ ce ofera un control invizibil si o finisare naturala mata pentru un hairstyling rapid, fara efort. Ingrijire care transforma parul si look-ul lor.

„Imi place sa creez coafuri rafinate si elegante, dedicate barbatilor.

De aceea caut permanent surse de inspiratie. Ele sunt peste tot in jurul nostru, nu trebuie decat sa apreciem fiecare clipa, fiecare
moment, fiecare spatiu… tuturor ne plac lucrurile frumoase, bine alese si cu bun gust, important este sa fii atent la ceea ce te inconjoara pentru ca oricand poti fi inspirat de ceva. System Professional Men ma ajuta sa dau viata ideilor mele si sa creez coafuri, stiluri, tendinte.
”, declara Lucian Busuioc, Top Stilist International Wella Professionals, Ambasador SP Men in Romania si membru al echipei Wella Romania. 

SP MEN Invisible Control este special creat pentru nevoile barbatilor.

Fixativul ofera o fixare puternica, care in acelasi timp este discreta, invizibila. Iar parfumul, este fara doar si poate extrem de masculin.  Pret recomandat de vanzare - 79 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod