SodaStream Xstream Energie concentrat: revitalizează mintea și corpul !

Vara este înapoi, avem nevoie de energie pentru a ne bucura de zilele toride de muncă şi de sfârşitul de săptămână sportiv.
Vara este înapoi, avem nevoie de energie pentru a ne bucura de zilele toride de muncă şi de sfârşitul de săptămână sportiv.

Ştiaţi că băuturile energizante, există de asemenea și în formă concentrată? Cu SodaStream Xstream Energie, trebuie doar să adăugaţi apă, şi gata!

Este mult mai convenabil ... Nu trebuie să cumperi și nici să transporți apa, doar formula care vă dă impulsul pe care-l doriţi. SodaStream Xstream Energie are un gust perfect, deoarece folosește aceeași rețetă cu care ești obișnuit: având în compoziție mulți micronutrienți esenţiali (vitamine C, B2, B3, B6, B9 și B12 pentru susţinerea metabolismul) și cofeină pentru un efect stimulator.

Şi ce dacă preferaţi un gust mai slab (sau mai puternic?) Ce dacă îl preferaţi cu apă minerală (sau apă plată?) Cu SodaStream Xstream Energie Concentrat, ai acum puterea de a alege.

Şi sunt atâția bani economisiți! Doar compară: 25 de lei pentru SodaStream concentrat cu care veți face 12 litri de băuturi energizante! Aceasta este cu adevărat impresionant.
Şi ai suficientă băutură energizantă pentru a o împărți cu prietenii tăi ...

SodaStream Xstream Energie concentrat poate fi găsit online, pe www.sodastream.ro  la 25.00 Lei (15% reducere pentru deținători de carduri Eva). De asemenea poate fi cumpărat și din magazinele KitchenShop, hipermarketurile Cora, Real, Auchan (în raionul sirop sau în raionul de băuturi energizante), magazinele Domo și din magazinele de aparate de uz casnic din România. În aceste magazine, veți descoperi si alte siropuri din gama SodaStream, împreună cu DrinksMakers SodaStream, acele dispozitive inteligente mici, care transformă apa simplă în apă carbogazoasă şi băuturi răcoritoare, la domiciliu, în doar câteva secunde.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod