SodaStream – Fă-ţi suc exact aşa cum vrei

SodaStream este cel mai inovativ sistem de producere a băuturilor carbogazoase la domiciliu. Umple sticla cu apã, pune-o în aparat şi apãsa pe un buton pânã se aciduleazã atât cât îţi place. Acest proces nu dureazã mai mult de 30 de secunde. Adaugă apoi sirop – ce aromă alegi tu din cele 8 aduse în România de SodaStream, de la Cola şi Cola fără zahăr, la portocale sau lămâie până la Xstream Energy.

Nu mai e nevoie să cari sticlele grele de suc de la magazin, să ai spaţiu special pentru depozitare (debaraua e mereu neîncăpătoare, nu-i aşa?) şi nici să selectezi sticlele goale pentru reciclare.
SodaStream are propria sticlă de carbonatare a băuturilor, pe care o poţi reumple ori de câte ori doreşti. În acest fel protejezi şi mediul înconjurator de PET-urile care-l polueazã.

Cele patru variante de DrinksMakers SodaStream (Jet Alb, Silver negru, Pure metal şi Dynamo roşu) au un design deosebit şi elegant, care se adapteazã uşor oricãrei bucãtãrii. Fiecare sistem are un cilindru de CO2 şi propria sticlă de carbonatare, prevăzută cu un capac suplimentar ermetic. Pe lângã faptul cã aparatele sunt solide şi stabile, sunt foarte uşor de întreţinut.
Nu necesitã mentenanţã. Se curãţã foarte uşor cu un prosop.  La câte calitãţi are, ai crede cã o sã coste o avere. Lucru total fals, deoarece un aspect foarte important dupã care se ghideazã SodaStream este economia.

Mai puţine ambalaje, mai mult sifon sau suc. Mai puţine drumuri la magazin, mai multe bãuturi rãcoritoare pentru toatã familia. Mai puţini bani cheltuiţi, mai multã plãcere la savurarea unui pahar de suc sau sifon.  Preţurile pentru sistemele SodaStream pleacã de la 344 de lei şi pot fi achiziţionate de pe www.sodastream.ro, precum şi din alte 100 de magazine din 32 de oraşe din România, în cadrul reţelelor Ambient, Auchan, Cora, Domo, Kitchen Shop, Real.
Pentru a intra în comunitatea oamenilor care folosesc cel mai inteligent aparat de preparare a bãuturilor carbogazoase, acceseaza www.facebook.com/SodaStreamRom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod