Soare puternic? Sistemele de umbrire marca VEKA protejează şi izolează

În plus faţă de principala lor funcţie de umbrire, rulourile şi obloanele VEKA asigură protecţie sporită împotriva zgomotului de afară, creează o izolare termică suplimentară pentru locuinţă, apără fereastra de intemperii şi au un rol important în prevenirea efracţiilor.
În plus faţă de principala lor funcţie de umbrire, rulourile şi obloanele VEKA asigură protecţie sporită împotriva zgomotului de afară, creează o izolare termică suplimentară pentru locuinţă, apără fereastra de intemperii  şi au un rol important în prevenirea efracţiilor.

O soluţie modernă de umbrire a ferestrelor, propusă de VEKA, o reprezintă rulourile exterioare suprapuse. Acestea oferă posibilitatea de alegere a gradului de luminozitate în trepte, iar variantele diferite de activare garantează uşurinţa în utilizare.
Rulourile VEKA pot fi operate atât manual cât şi electric (având o opţiune suplimentară pentru telecomandă), oferind un nivel ridicat de confort pentru utilizator.

Aceste sisteme de umbrire sunt montate numai deasupra ferestrei, făcând corp comun cu aceasta. Pentru montarea casetei de rulou nu se găureşte profilul, iar sistemul nu obturează suprafaţa vitrată. Mai mult decât atât, casetele de rulou din gama VEKAVARIANT pot fi montate şi deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat.
Acestea se adaptează oricărui tip de tâmplărie, din PVC, lemn sau aluminiu, se întreţin uşor şi pot fi acţionate facil şi silenţios.

Metoda tradiţională de umbrire, obloanele, creează un interior confortabil şi prietenos. Sistemul de obloane VEKASUN 52 oferă avantajul alegerii dintre multiplele posibilităţi de decorare, pentru a rezulta un design armonios cu structura faţadelor de locuinţă. Acestea pot fi montate pe rama ferestrei, pe perete sau pe un cadru perimetral. Poziţionate în exteriorul ferestrei, obloanele VEKASUN 52 reflectă razele soarelui înainte de a ajunge la fereastră, aerul dintre acest sistem de umbrire şi fereastră având un rol izolator.


Aproximativ 40% din transferul termic dintre locuinţă şi mediu se realizează prin ferestre. Astfel, sistemele de umbrire VEKA cresc randamentul termic al căminului şi scad costurile de întreţinere pe timp de iarnă. Iar vara, acestea ajută la reducerea cheltuielilor de folosire a aparatului de aer condiţionat, nepermiţând razelor solare să pătrundă în locuinţă. Construite solid şi rezistent, rulourile şi obloanele înlătură, totodată, privirile curioase ale vecinilor şi oferă un plus de siguranţă locuinţei.
Fiind o primă barieră înainte de a se ajunge la fereastră, sistemele de umbrire reduc riscul de efracţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod