Siviero Maria, propria gelaterie de acasa

Maresi Foodbroker aduce in Romania un gelato italian autentic, Siviero Maria. Disponibil in marile lanturi de supermarketuri din tara, reteta traditionala de inghetata italiana vine intr-o gama diversificata de arome si aduce in casele romanilor desertul atat de indragit de italieni si turistii care ajung in Italia.

Gelato Siviero Maria, reprezentativ pentru Italia si disponibil in peste 40 de tari din intreaga lume, se diferentiaza prin ingredientele naturale care stau la baza retetei, cat si prin faptul ca inghetata este decorata manual.

Siviero Maria are arome pentru toate preferintele, de la variantele clasice cu ciocolata, capsune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Bacio – Ciocolata cu alune sau Fistic Gianduja - fistic cu sirop de cacao.

In plus, Siviero Maria are si sortimente care amintesc de deserturile Italiei, precum Crema di Firenze, Straciatella sau Tiramisu.

Tot sub brandul Siviero Maria exista si gama Selezione, produsa cu 60% lapte integral de calitate superioara si cu alte ingrediente de origine controlata precum fistic sicilian, suc de lamai din Sicilia, alune din Piemont si vanilie de Bourbon.

Istoria Siviero Maria incepe in anul 1958, cand Guglielmo Visani a creat un gelato, acea reteta de inghetata italiana autentica realizata manual, careia i-a dat numele sotiei sale, Maria Siviero.

Visani a dorit sa pastreze retetele vechi si metodele de preparare a inghetatei traditionale italiene, iar in prezent, dupa mai mult de jumatate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria ajung in intreaga lume.

Siviero Maria se gaseste in variante de 150 ml, 500 ml si 1 l, cu pret recomandat de 4.99, 15.99, respectiv 19.90 lei. Acest gelato este importat de catre compania Maresi Foodbroker si il puteti gasi in principalele lanturi de magazine din tara: Auchan, Billa, Cora, Carrefour, Mega Image, Kaufland, Selgros.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod