Siropurile de la Bunatati de casa Cristina

Privim cu admiratie oamenii care isi deschid afaceri proprii si folosesc produsele naturale  provite din pamant romanesc. Bunatati de casa Cristina ne imbie sa cumparam produse naturale romanesti, iar printre dulceturi, zacusca si multe alte bunatati am descoperit siropurile naturale. De nenumarate feluri, siropurile naturale marca Bunatati de casa Cristina sunt o adevarata incantare pentru cine vrea sa se bucure de un suc natural foarte sanatos.

De-a lungul timpului s-a constatat ca sucul de soc poate fi utilizat si ca o licoare terapeutica in combaterea anumitor afectiuni digestive.

Are proprietati laxative si diuretice, in ameliorarea afectiunilor renale, dermatologice, cardiace si in problemele legate de psihic (astenie, surmenaj nervos). De asemenea, sucul de soc poate fi folosit cu succes in curele de slabire  pentru ca iti da energia de care ai nevoie.

Ajuta la inlaturarea celulitei, elimina toxinele din organism si te scapa de kilogramele in plus.
Un alt sirop pe care il vei gasi in magazinul online Bunatati de casa Cristina este cel de cimbrisor de camp, cu efect curativ in laringite, traheite, gripa, bronsite, infectii respiratorii sau tuse convulsiva.

Stimuleaza functiile hepatice (secreţia bilei de catre ficat si contractiile vezicii biliare) . Reda pofta de mancare la anemici si are rol in dischinezie biliara, enterocolite, enterite, dureri de stomac, dispepsii nervoase, crampe abdominale, constipatie, aerofagie, meteorism intestinal, hemoragii interne sau hemoroizi.

Sa nu uitam de siropul din flori de soc preset la rece, despre care Cristina spune ca: “preparatele din fructe de soc, imature sau mature, sunt capabile sa neutralizeze cei mai periculosi microbi si sa mareasca foarte mult capacitatea de aparare a organismului si de stimulare a sistemului imunitar.

Fructele imature sunt printre cele mai puternice dezinfectante cunoscute în fitoterapie,  mai ales ca acestea mobilizeaza toxinele din corp si favorizeaza eliminarea lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod