Simona Muscă, actrița care se plimbă cu food-truck-ul prin țară

Autoarea cărții „Conjugat la feminin” este un exemplu de femeie modernă. A ales de foarte tânară calea antreprenoriatului și recunoaște că fără oamenii dragi din jurul său, care îi înfrumusețează viața, nu ar fi putut ajunge la rezultatele de care se bucură astăzi.

Anul trecut te puteam vedea jucând pe scena Teatrului Metropolis din București. Anul acesta ai anunțat că ai renunțat la scena. Ce s-a întâmplat?

Într-adevăr, anul trecut am finalizat cursurile celei de a doua facultăți, Actorie de teatru și am avut șansa sa iau contact cu acest domeniu într-un mod cât se poate de profesionist și serios. Însă, dupa mai bine de 2 ani în care am jucat în piesa Hagi Tudose, mi-am dat seama că este momentul pentru un alt episiod profesional și am revenit la prima și poate cea mai mare dragoste – televiziunea.

Iar de la începutul acestui an realizez și moderez la Canal 33 România emisiunea În culise, în fiecare miercuri de la ora 17.00.

De curând ai început un nou business. Despre ce este vorba?

De la actorie la un business pe 4 roți se pare că nu este o distanță foarte mare. Anul trecut am preluat un food truck care participa la festivaluri, concerte, evenimente private și îndulcește participanții cu înghețată soft de vanilie și churros. Am fost în Spania la training și am învățat rețeta originală de churros. Am realizat primul meniul în versuri al unui food truck alături de poate Ana Maria Ilie – meniu care povestește într-un mod atipic și amuzant despre fiecare produs oferit, practic despre întreaga familie a Elefantului. Mi-a fost ușor să trec de la actorie la un business pe 4 roți un food track  cu care mă pot plimba oriunde - exact ca un actor care are turnee peste tot...



Care este cea mai importanta lecție de viață pe care ai învățat-o până acum?

Am învățat la timp lecția curajului, a perseverenței, a esecului, a succesului, a căderii și a învingătorului, ghidată mereu în toate activitățile mele profesionale sau în viața personală de acest deziderat: „Pașește drept, iar dacă drumul pe care-l cauți nu există, Dumnezeu Îl va creea într-adins pentru a-ți răsplăti îndrăzneala!”

Descrie-o pe femeia de afaceri Simona Muscă în 5 cuvinte.

Nu sunt cu nimic specială: plâng, sufar, râd, am momente de cădere, de preamărire. Cred că nimic din ce mi s-a întâmplat până acum, chiar dacă au fost și momente puțin plăcute, nu s-au petrecut anapoda, fără sens sau fără scop. Toate au avut un sens! Am primit o educație spartană, tot timpul trebuia să fiu foarte disciplinată, dacă uneori nu mă exprimam corect sau nu îi respectam pe cei cu care intram în contact, părinții mă puneau să rescriu din Codul bunelor maniere într-un caiet sau mă întrebau așa, pe sărite, tot felul de lucruri din el.

Ce alte proiecte ai în plan?

Îmi doresc să găsesc resursele necesare pentru a-mi extinde proiectul ,,delicios,, Vanilla Elephant prin participarea atât în București cât și în alte orașe din țară la cât mai multe evenimente de tip street food, festivaluri, concerte sau chiar eveimente private.

În fiecare sezon voi propune publicului noi sortimente de churros cu înghețată, dar nu mă voi abate de la rețeta tradițională. Urmează cel mai probabil ca la finalul acestui an să oferim și prima franciză marca Vanilla Elephant.  

Ai un mesaj pentru cititoarele noastre?

Dragile mele femei frumoase, femei puternice, puneți pasiune în tot ceea ce faceți! Am învățat că, punând pasiune în absolut tot, de la bucătărie și până la  business, toate vor căpăta altă aură. Am fost învățată să apreciez calitatea, seriozitatea și dăruirea unui om, însă cel mai mare preț îl pun pe pasiunea care învăluie orice lucru. Vă doresc să vă mențineți motivate și frumoase, exact așa cum sunteți!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod