Siestă și splendoare în culori de sărbătoare

Pentru cei care vor să petreacă mini-vacanța de 1 Decembrie într-un loc liniștit, departe de agitația din oraș, un hotel cu facilități Wellness & SPA ar putea fi alegerea perfectă. Tratament medical balnear, saună finlandeză sau ultimele terapii de relaxare și înfrumusețare sunt doar câteva dintre opțiunile oferite de Danubius Health Spa Resort și Hotel Brădet Sovata pentru minivacanța de 1 Decembrie.

Situate în centrul stațiunii Sovata, la doar 200 de m distanță de lacul helioterm Ursu, ambele hoteluluri sunt locația ideală pentru a petrece câteva zile departe de agitația și zgomotul din oraș.

Zona de wellness include bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sala de fitness și Aquafitness.

În perioada 30 Noiembrie - 2 Decembrie, hotelul va derula programe distractive și ateliere de creație pentru copii. Încă un motiv în plus pentru a fi unul dintre oaspeții celor două hoteluri! Ofertă Danubius Health Spa Resort: preturi începând de la 270 lei/persoana; reduceri pentru copii intre 0-4 ani/100% si 4-12 ani/50%, în cameră cu părinții; Ofertă Hotel Brădet Sovata: preț pachet / persoană / noapte: începând de la 295 Lei; reduceri copii: 0-4 ani 100% si 4-12 ani 50%, în cameră cu părinții.

Oferta este valabilă în perioada 29.11-03.12.2017 în cazul a minim 3 nopți cazare!
Rezervări și informații: Tel. +40 265 570151.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod