"Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul", de Irina Petrea

Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie ca vrei sa iti intelegi mai bine propria copilarie...
Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie ca vrei sa iti intelegi mai bine propria copilarie, fie ca te pregatesti sa ai un copil, fie ca esti deja parinte, aceasta carte iti ofera strategii simple pentru probleme ce-ti par dificile.

Plin de sfaturi, solutii si exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiente de lucru cu copiii si parintii si a fost scris din dorinta de a aduce mai multa armonie in viata tuturor.

"Nu este o carte pentru minte, ci una pentru suflet.
Cred cu toata convingerea ca fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilarii.", spune Irina Petrea.

Cand a acceptat sa devina "Supernanny - guvernanta ideala", in reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cantarit dorinta de a veni in sprijinul copiilor si al parintilor.


Cu totii stim ca o relatie defectuoasa intre parinte si copil le amaraste si, de multe ori, chiar otraveste viata, pe moment, dar si pe termen lung, in loc sa aduca, de ambele parti, bucurie, dragoste, implinire si multumire, asa cum ar trebui. De aceea, aceasta carte nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui care crede ca educatia se face din inima.

Irina Petrea este cunoscuta publicului larg, mai ales in postura de Supernanny, protagonista reality show-ului cu acelasi titlu, difuzat de Prima TV, dar si datorita numeroaselor articole publicate in reviste mondene.
Recent, s-a alaturat Organizatiei Salvati Copiii Romania, in campania impotriva violentei asupra copiilor.

A lucrat ca realizator si producator de emisiuni de televiziune, scenarist, traducator, director de relatii publice si profesor de limba si literatura engleza.
In prezent, Irina Petrea ofera consultanta, tine conferinte cu parintii si poate fi gasita online pe situl www.irinapetrea.ro.

Poti cumpara "Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul", de Irina Petrea, aparuta la Editura Trei, in 2007, din librarii, la pretul de 39.90 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod