Sfaturi pentru amenajarea sufrageriei

Sufrageria este nucleul casei, locul unde va puteti relaxa si petrece timp de calitate alaturi de prieteni si familie. Amenajarea sufrageriei poate parea un lucru descurajator, dar poate fi, de asemenea, plina de satisfactii, atunci cand rezultatul este cel pe care vi l-ati dorit.
Specialistii in mobilier si design ai magazinului www.mobshop.ro au intocmit o lista cu sfaturi, care va pot ajuta sa va decideti mai usor asupra mobilierului si stilului sufrageriei.

In primul rand, determinati modul in care veti folosi sufrageria. Acest lucru va va ajuta sa alegeti culorile. In functie de numarul de persoane care vor folosi regulat sufrageria, veti putea alege canapeaua potrivita, de exemplu. De asemenea, decideti daca doriti sau nu un televizor in sufragerie. Daca raspunsul este da, pasul urmator este sa stabiliti locul in care acesta va fi pozitionat.
Evitati plasarea acestuia intr-un loc luminat, cu reflectii.

Al doilea pas este sa alegeti o schema de culori si stil. Avand o schema in minte, va va fi mai usor sa alegeti mobilierul, astfel incat sa aveti rezultatul estetic dorit. Pentru sufragerie puteti opta pentru tonuri calde, galben si portocaliu, care creeaza o atmosfera vesela si dau senzatia unui spatiu curat si plin de culoare. O alta optiune sunt nuantele neutre, precum bej, gri, mari inchis, specifice stilului contemporan. Pentru completarea acestui stil, mobilierul in linii drepte si suprafete netede este de departe alegerea ideala.

Inainte de a cumpara orice mobilier, masurati lungimea si latimea sufrageriei, stabiliti unde doriti sa asezati fiecare piesa de mobilier si stabiliti inaltimea plafonului, in cazul in care doriti o biblioteca masiva.
Indiferent de stilul si culorile alese pentru decorarea sufrageriei, specialistii enumera cateva componente importante, care nu trebuie sa lipseasca dintr-o sufragerie:

-          Canapeaua – in functie de spatiu disponibil, achizitionati o canapea mai mare de 4-5 locuri si una mai mica de 2-3 locuri. Exista canapele in forma de L care indeplinesc aceste cerinte, astfel ca veti avea de unde alege.

-          Masuta de cafea – aceasta va fi elementul central al camerei si poate fi folosita pentru a pune cateva reviste, carti sau o vaza.
In jurul ei vor fi asezate canapelele.

-          Scaunul decorativ – acesta adauga o pata de culoare si proportioneaza designul.

-          Televizor sau semineu – acestea servesc ca si puncte de referinta, fata de care sunt asezate canapelele.

-          Ornamente – dupa ce ati achizitionat mobilierul, cateva accente decorative sunt binevenite. Un tablou, cateva lumanari parfumate sau o rama cu fotografii dau o lumina speciala intregii incaperi.

Luati in considerare achizitionarea unui covor si a unei perdele pentru geamuri.
De asemenea, un bol cu fructe, cateva plante, diverse carti pot da viata sufrageriei voastre. 

Pret Canapea Monaco: 2152.00 Lei

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod