Setul pentru nou-născuţi Philips AVENT Natural

Este creat astfel încât bebeluşii să aibă o poziţie comodă, în timp ce se hrănesc adecvat. Acesta include patru biberoane, o suzetă pentru copii între 0-6 luni şi o perie pentru curăţarea corespunzătoare a sticlelor
Este creat astfel încât bebeluşii să aibă o poziţie comodă, în timp ce se hrănesc adecvat. Acesta include patru biberoane, o suzetă pentru copii între 0-6 luni şi o perie pentru curăţarea corespunzătoare a sticlelor. Prin designul lor unic, biberoanele din setul pentru nou-născuţi, din gama Natural, au o formă ergonomică şi pot fi cuprinse cu uşurinţă chiar şi de mâinile bebeluşilor.

Ele pot fi ţinute în orice poziţie pentru a asigura maximum de confort copiilor fără a afecta hrănirea continuă a acestora.
Setul conţine 2 biberoane de 125 ml şi 2 biberoane de 260 ml, fabricate din polipropilenă, fără BPA, 100% sigure pentru sănătatea bebeluşului.

Tetinele biberoanelor au o formă asemănătoare mamelonului mamei. Astfel, bebeluşul va avea o tranziţie uşoară de la alăptare la biberon. În plus, petalele de confort ale acestora asigură un proces flexibil şi delicat de hrănire fără deformarea tetinelor.

Sănătatea copilului este extrem de importantă, de aceea tetinele din gama Philips AVENT Natural sunt prevăzute cu un sistem inovator anti-colici datorită supapei care asigură pătrunderea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.
Făcută din silicon, fără miros şi fără gust, suzeta din set are o tetină ortodontică şi pliabilă, concepută special pentru a se potrivi cu cerul gurii copiilor şi care ajută la dezvoltarea naturală a dinţilor şi gingiilor acestora.

Setul conţine şi o perie curbată ce are capătul mânerului răsucit în formă de scoică. Aceasta permite curăţarea rapidă şi optimă a sticlelor cu gât larg, precum şi a tetinelor. Produsele Philips AVENT din gama Natural sunt fabricate în Anglia.

Set pentru nou-născuţi Philips AVENT Natural SCD290/01: 168.05 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod