Servește masa în stil englezesc în Săptămâna Britanică la Lidl!

Din 23 iunie, simte-te mai aproape de Palatul Buckingham, de Big Ben sau de London Eye și servește masa în stil englezesc, alegând produsele marca „Hatherwood” din Săptămâna Britanică de la Lidl.
Din 23 iunie, simte-te mai aproape de Palatul Buckingham, de Big Ben sau de London Eye și servește masa în stil englezesc, alegând produsele marca „Hatherwood” din Săptămâna Britanică de la Lidl. Fish & Chips, fursecuri scoțiene cu unt sau ceaiurile specifice nu trebuie să lipsească din meniul unei zile petrecute în stil britanic.

Servește ceaiul de la ora cinci! Fie că ești la muncă sau acasă, profită de ritualul englezesc, relaxează-te la o ceașcă de ceai și încearcă Ceylon Tea (9.99 lei).
Alături poți degusta niște fursecuri scoțiene delicioase cu unt (5.99 lei), pentru a te bucura de câteva momente de răsfăț, chiar și într-o zi agitată.

Meniul în stil englezesc este unul delicios, care va fi cu siguranță apreciat de către întreaga familie. Pregătește rapid file-ul de cod Alaska pane cu cartofi prăjiți și bucură-te de rețeta renumită de Fish & Chips (19.99 lei). Dacă nu îți place peștele, atunci alege o friptură de vită sau de piept de pui în sos (11.99 lei).
Gătită după o rețetă specială, cu legume, este perfectă pentru o masă copioasă și foarte gustoasă.


Seara, relaxează-te la televizor în compania unor chipsuri coapte crocant (4.99 lei) și a unui cidru de mere (4.99 lei). Dacă preferi ceva dulce, încearcă caramelele englezești (7.77 lei), iar dacă dorești un desert mai ușor, atunci iaurtul aromat în stil englezesc (2.49 lei) de diverse sortimente este alegerea perfectă.

În perioada 23-29 iunie, trăiește în stil englezesc.
Alege produsele din Săptămâna Britanică de la Lidl și pornește într-o plimbare prin Regatul Unit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod