SensoDays a dat start zilelor cu zâmbete alături de cinci fotografi

Zâmbete, distracție și cei mai cool prieteni! Acesta a fost secretul unor sesiuni de shooting ... altfel. Doria Drăgușin, Ionela Stoica, Magdalena Gheorghe, Sorin Stana și Marius Dragne, au dat startul zilelor cu soare pentru că the best days are always Sensodays. Înarmați cu voie bună, cei cinci visual storytellers by day, superheroes by night, au făcut o vizită la cele două showroom-uri SensoDays din București: Știrbei Vodă și Băneasa pentru un shooting like in  the movies și pentru a descoperi întreaga gamă de produse.

Kartell Battery, oglinda Kartell by Laufen sau setul de cești și farfurii de cafea LSA au fost doar câteva dintre vedetele capturate de aceștia în cele mai strălucite ”posturi”. Plecând de la hashtag-urile #mysensodays și #happydaysaresensodays, proiectul foto și-a dorit să spun mai departe povestea www.sensodays.ro  prin intermediul imaginii și poveștii din spatele fiecărui produs sau accesoriu.”Conceptul SensoDays este în primul rând despre oameni și despre visele acestora.
În experiența noastră de 15 ani am încercat întotdeauna să ne conectăm atât cu clienții noștri, cât și cu dorințele pe care le au pentru locuința lor și încercăm, împreună, să creăm amintiri care vor dura o viață. Povestim, pentru că fiecare produs sau accesoriu Sensodays are drumul lui, din clipa fabricării, până în ziua în care ajunge în locuința cuiva. Tocmai de aceea, asocierea cu cei cinci fotografi a venit în mod natural, iar povestea pe care o spunem zi de zi se transmite și prin poze.
” a spus Milena Nedelcu, director de marketing SensoDays.

Cine sunt cei cinci magnifici?

Doria Drăgușin și-a descoperit plăcerea pentru fotografie încă de mică și a reușit în 10 ani să expună atât în România, cât și în afară. ”O pasiune care devine parte din viața ta și rutina ta nu este deloc o întâmplare. E ca o destinație, după un șir de călătorii și experimente care te aduc în punctul să descoperi cine ești și ce vrei cu adevărat. Mi-a fost destul de greu să mai plec după ședinta foto din showroom, mai ales că aliatul meu de încredere din poze a fost atât de cucerit de SensoDays încât și-a dorit să rămână acolo!”.

Ionela Stoica este fotograf culinar și food stylist de peste 4 ani.
Mi-a plăcut mult tot ce am văzut la SensoDays pe partea de bucătării, farfurii și pahare simple, cu un aspect curat, cu un design minimalist sau cu pattern-uri inspirate din natură, piese cumva ieșite din afara timpului, care își păstrează valoarea și frumusețea. A fost o adevărată plăcere să îți pui imaginația la joacă, să combini culori, texturi transparente și reflexii, astfel încât să sfârșești cu un mix ludic sau clasic.

Magdalena Gheorghe, full time photography legend, și-a descoperit pasiunea în urmă cu 10 ani. ”Am fost plăcut surprinsă să descopăr acest spațiu luminos și modern. O locație unde putem găsi obiectele de care e nevoie zilnic în casele noastre și nu numai, cu o multitudine de produse din cele mai variate. SensoDays este un showroom cu zone calde și primitoare, în care aproape că te simți ca acasă.”

Marius Dragne, food blogger, photographer & enthusiast, cu o experiență de peste 7 ani: ”Sunt unele momente când sunt foarte atent și concentrat, iar altele când sunt distras de agitația din exterior.
La SensoDays am avut impresia că intru în altă lume, am uitat de termenele limită de la birou și am reușit să creez. Eu, aparatul foto și gama variată de produse am făcut echipă bună, așa sper că se vede și în fotografiile mele.


Sorin Stana, fotograf cu experiență de peste 15 ani în presa din România. A colaborat cu cele mai importante publicații de business, printre care: Forbes; Biz dar și publicații din zona de LifeStyle:”Prin fotografie îți lași tu propria amprentă asupra unui moment la care te poți întoarce oricând îți dorești. Iar asta am simțit la Sensodays, că peste 15 ani pot să mă uit la shooting-ul făcut și să-mi amintesc cât de tare m-am distrat”.

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație in domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare.
Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale. Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabila cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală. #mysensodays. Pe www.sensodays.ro găsiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie poti vizita cele două showroom-uri din București, Băneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda 160-162.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod