Secretul curei de detoxifiere

Semne că ai nevoie de o detoxifiere
Deși încă mai reverberează în mintea ta momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, simți o stare de oboseală nejustificată, plictiseală, apatie sau energie scăzută. În caz că ai pus totul pe seama reîntoarcerii la muncă, s-ar putea să nu fie vorba de melancolie sau regretul vacanței de Crăciun, ci mai curând de efectele unui organism obosit. Nevoia de un somn prelungit, intoleranța la alimente grase, problemele digestive, pierderea energiei, durerile de cap, iritabilitatea și nervozitatea, toate acestea sunt semne că ai nevoie de o detoxifiere.

După o serie de păcate culinare, organismul tău îşi cere acum drepturile. Ajută-l să se curețe de toxinele acumulate şi dă-i restart pentru a-ți recăpăta forța și a emana din nou bucurie.

Secretul curei de detoxifiere

Detoxifierea poate fi realizată prin mai multe metode: fie pe termen lung - când îți stabilești o alimentație mai sănătoasă, fie pe termen scurt - când optezi pentru o cură șoc, bazată pe sucuri și smoothie-uri de fructe și legume.
Indiferent de  formula pe care o alegi ai nevoie de un partener de nădejde care să te ajute să îți recapeți vitalitatea.

Cu presa de fructe si legume Infiny Press ZC500 de la Tefal  poți realiza, ușor și rapid, orice suc sau smoothie dorești. În mod silențios  presa extrage cu până la 35% mai mult suc, cu 30% mai multe vitamine și cu 75% mai mulți antioxidanți comparativ cu un storcător de fructe centrifugal*. Cu ajutorul celor 3 orificii pentru alimentarea cu fructe și a celor 2 pahare de 1L (unul pentru suc, cu separator pentru spumă și unul pentru pulpă), Tefal Infiny Press  îți servește rapid și ușor porția de vitamine și energie pentru a începe ziua cu bună dispoziție.
   

Beneficiile detoxifierii

Sucurile pe bază de fructe și legume iți eliberează organismul de toxinele acumulate din cauza unei alimentații dezechilibrate, iar  în același timp vei observa o scădere în greutate și o piele mai luminoasă. În plus, studiile au demonstrat faptul că detoxifierea îmbunătățește concentrarea, crește nivelul de energie și imunitatea.

De ce fructe și legume proaspete?

De regulă curele de detoxifiere sunt bazate pe sucuri din fructe și legume pentru că acestea pot fi mai ușor  asimilate de către organism, oferind rapid cantitatea de nutrienți necesară (în special vitamine, minerale și  antioxidanți) pentru a te simți plin de energie și vitalitate.
Este de preferat să  consumi alimente cât mai proaspete pentru a beneficia de toate calitățile nutritive oferite de acestea, lucru pe care Infiny Press de la Tefal poate să îl ofere datorita tehnologiei de presare la rece care va extrage tot ce este mai bun din ingredientele folosite.

Ai posibilitatea de a obține suc din toate tipurile de fructe și legume... chiar și din verdețuri. Tu trebuie doar să hotărăști rețeta și să introduci fructele și legumele, iar de restul se ocupă Infiny Press de la Tefal.

Tranformă-ți dieta de detoxifiere într-o pauză delicioasă și bucură-te din plin de beneficiile sucurilor și smoothie-urilor din fructe și legume proaspete!

*test realizat de un laborator independent cu 1 kg de struguri pentru suc, 1 kg de portocale pentru vitamina C și 500g zmeură pentru antioxidanți în comparație cu un storcător Tefal ZN65
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod