Schimbă decorul de acasă cu un mobilierul de nota 10

Toamna nu înseamnă doar o schimbare de peisaj, ci și schimbarea decorului de acasă. Vrem să ne bucurăm de confortul propriei locuințe după ce am revenit din concediu și ne dorim un spațiu de lucru cât mai confortabil. Fie că ne facem temele, fie că ne confruntăm cu deadline-uri urgente, în această perioadă, nu doar cei mici trăiesc emoția unui nou început, ci și cei mari!

Spațiul pentru birou trebuie să fie unul în care ideile prind ușor contur și ai toată energia de a descoperi constant lucruri noi. Pe de altă parte, creativitatea, pentru a se manifesta, are nevoie de confort, de un grad de relaxare care îți permite să dai frâu liber imaginației.

Fie că preferați un stil mai sobru, dar natural în care lemnul joacă rolul principal, fie că alegeți o combinație minimalistă de sticlă cu inserții metalice.

La modă rămâne și în acest an melanjul între linii clasice și cele moderne, iar dacă doriți ceva spectaculos oricând puteți alege piesele vintage pentru a decora biroul. Lumina va fi mereu un atuu în camera de lucru, așa că, pentru a putea maximiza acest avantaj este bine să alegeți nunațele deschise la culoare pentru birou. Astfel acesta va evidența mai bine și accesoriile din jurul dumneavoastră.

Știm că prichindeii au nevoie de inspirație atunci când își scriu compunerile așa că le puteți oferi un scaun colorat cu imprimeuri cu eroii lor preferați din desenele animate.

Nu uitați ca acesta trebuie să fie adaptat înălțimii lui. Doar așa va avea o postură corectă la birou, cu spatele drept și se va putea concentra mai bine. De asemenea, o lampă de birou în culorii vii sau câteva suporturi pentru hârtii și caiete în nuanțe deschise vor picta întrega cameră în tonuri vesele care îndeamnă în permanență la bună dispoziție chiar și atunci când e timpul să-și facă temele.

Dintr-o cameră de nota 10, nu poate să lipsească cel mai important element. Ați ghicit, este vorba despre biroul de studiu. Birourile de la kika sunt practice, ergonomice și beneficiază de o paletă întreagă de funcții pentru a ușura activitatea celor mici.

Așa că dacă ați observat că prichindelului dumneavoastră îi place să coloreze, puteți opta pentru un birou care se înclină pentru a se transforma în tablă pentru desen!

Iar în timp ce la școală, cei mici rezolvă probleme de aritmetică, pentru acasă avem răspunsul la una dintre cele mai spinoase probleme la care dau examen cei mari: lipsa de spațiu din cameră. Pentru o bună organizare, alege rafturile atașate direct pe perete de la kika! Aceastea joacă atât un rol practic, dar sunt și atractive pentru copii. Dacă ai nevoie de un număr mai mare de spații de depozitare, poți așeza rafturile și pe orizontală și pe verticală pe peretele din fața mesei de lucru.

Acestea pot avea dimensiuni variate, pentru a crea combinație cât mai interesantă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod