Scents of Magic Cities - lumanarile cu arome de orase din Romania

Scents of Magic Cities este o serie de lumanari parfumate subiectiv si exemplul perfect de cooperativa creativa, pentru ca este generat de o serie fericita de intalniri si contexte la fel de creative. Noemi Meilman alaturi de Oana Botezatu (mastermind @ Cup & Candle), Horatiu Oltean (upcycle specialist @ Atelier Stycle), Ioana Dumitrescu (creative and baker @ East of Kitchen) si Robert Ratiu (creative director @ all things cool&fashionable) si-au combinat istoriile personale si abilitatile creative intr-un proiect cu aroma de sarbatori.

Proiectul Scents of Magic Cities se lanseaza in premiera cu cinci arome pentru cinci orase care i-au inspirat: Sinaia, Vama Veche, Cluj-Napoca, Sighisoara si Herculane.
"Pentru noi, Sinaia miroase a brad si Vama Veche miroase a apa sarata. Cluj Napoca miroase a castane coapte si Sighisoara, a turta dulce. Iar Herculane va fi mereu o poveste cu statui si case desprinse din povestile marilor scriitori romani, cu arome de vanilie si scortisoara. A fost destul de greu sa alegem prima serie din Scents of Magic Cities, dar credem cumva ca toate cele cinci reprezinta povestea fiecaruia dintre noi. Pentru ca povestea noastra este continuarea povestii parintilor si bunicilor nostri", au declarat creatorii.

Lumanarile sunt din ceara naturala de soia 100%, o ceara eco-friendly si netoxica, sunt turnate manual în Romania si sunt facute in serie mica, in piese din sticla reciclata produse de Atelier Stycle.
Timpul de ardere al unei lumanari este de 56 de ore. Lumarile se vand individual, la pretul de 65 de Lei sau in set de 5, la pretul de 290 de Lei, pe site-ul www.cupcandle.ro.

Credit foto: Radu Chindriș
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod