Scavolini Store by Modool, singurul showroom exclusiv de mobilă Scavolini

S-a deschis Scavolini Store by Modool, singurul showroom exclusiv de mobilă Scavolini, producătorul nr 1 de mobilier de bucătărie din Italia. Showroom-ul poate fi vizitat în Str. Radu Calomfirescu nr 13, Bucuresti. Sub conceptul „tailor made - croit special pentru tine”  showroom-ul stă la dispoziția clienților cu servicii de lux care vor satisface cele mai pretențioase cerințe. Toți clienții vor beneficia de sfaturile și experiența unor arhitecți pe întreg procesul achiziționării și instalării în locuință a mobilei mult visate, aceasta fiind ”croită" special pe nevoile fiecăruia.

Raluca Popp, proprietarul showroom-ului, vede în Scavolini un partener deschis oricăror provocări, gata să se reinventeze alături de designeri celebri, vizionari în domeniu dar și de clienții săi: ”La piu amata del Italy (n.r.

cea mai iubită din Italia) - se poate adapta și la noi în țară, dorindu-ne ca Scavolini să fie cea mai apreciată mobilă din România”, spune Dna Popp. ”Scopul nostru la final este ca iubitorii și cunoscătorii de frumos și confort "haute couture" să vină să ne testeze limitele, pe orice stil de mobilă imaginat și dorit, de la modern la clasic, de la vintage la avantgardist!”.

Scavolini Store by Modool se adresează atât persoanelor cu spații limitate ca suprafată, dar și celor care dețin locuințe ofertante ca posibilități de amenajare. Cei interesați vor putea găsi in showroom modele de bucătării precum: Motus, Liberamente, Tetrix, Urban, Scenery, Baltimora și pot comanda din peste 30 de modele.

De asemenea, pot găsi în locație și modele de băi și living.

Scavolini recunoaște nevoia oamenilor de a avea o bucătărie care poate satisface cerințe schimbătoare de la o zi la alta, în timp ce este menținută calitatea oferită de un designer prestigios. Nume internaționale importante precum: Nendo, Ora-ito, Diesel Creative Team, Giugiaro Design, King&Miranda Design, Michael Young și Karim Rashid contribuie la asigurarea exclusivității propunerilor și medierea între cele mai avansate și efeverscente propuneri creative și visurile clienților.
Scavolini Store by Modool reunește trei parteneri și prieteni: Raluca Popp, Ovidiu  Niculica și Anca Florina Popovici - doi arhitecți și un amfitrion al artelor.



Partenerii Modool mai au alături și alți prieteni care i-au inspirat în alegerea brandului Scavolini: Luiza Alexa, Managing Partner la Scavolini Store Canada și întreg colectivul actual al echipei Modool care este alcătuit din arhitecți cu experiență în domeniu , formați cu ani în urmă într-o reputată firmă de design interior și arhitectură: Adriana Popa, Maria Morariu și Raluca Popp.

Identitatea brandului și logo-ul Modool au fost realizate de un talentat arhitect și designer român, Florian Lazar, care a făcut parte din echipa Scavolini Toronto și cunoaște filozofia producătorului italian.
Firma Scavolini a fost înființată în 1961 de frații Scavolini, Valter și Elvino.

În doar câtiva ani, aceștia au avut parte de o creștere semnificativă, transformându-se dintr-o firmă meșteșugărească într-unul dintre cei mai importanți producători de mobilă pentru bucătărie din centrul Italiei. În 1984, Scavolini a reușit să devină numarul 1 în ceea ce privește producerea mobilierului de bucătărie în Italia, urmând să își mențină acest statut și azi.

Mai multe detalii pe: www.modool.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod