Scavolini - experienţa inegalabilă a designului Italian

Prezentă în mai mult de 50 de țări de pe diferite continente, compania Scavolini a creat o notorietate a mărcii atât de mare, încât a devenit sinonimă cu designul italian. Astăzi, Scavolini se bucură de prestigiu și credibilitate în toată lumea. Fermecătoarea bucătărie este cea mai bine vândută bucătărie din Italia.  

Poti pătrunde în comunitatea Scavolini, alegând o compoziţie adaptată solicitărilor tale, începând de la 2000 euro. Echipa Modool, care găzduieşte showroomul exclusiv Scavolini, te poate ajuta cu proiectarea noii tale bucătării, pentru realizarea unui concept adaptat spaţiului propus, astfel încât amenajarea finală să fie optimă.

Bucătăriile Scavolini, pot fi adaptate oricăror cerinţe şi oricărui tip de spaţiu. Acum, când bucătăria poate fi un spaţiu de socializare, proiectarea eficientă, liniile clare, curate, sunt esenţiale pentru o compoziţie care să se integreze armonios, în ansamblul unui spaţiu modern, cosmopolit.

Pentru ca orice pasionat de design să se poată bucura de calitatea şi frumuseţea acestei mărci, în cadrul Festivalului Italian, pe data de 25 Mai 2017, la vizita în showroomul exclusiv Scavolini, din Bucureşti, strada Radu Calomfirescu nr.13, poţi beneficia de un discount de până la 20% la orice comandă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod