Scaunul auto rotativ 360°, i-size REBL™ Plus - siguranta pentru copilului tau

Când vine vorba de siguranța copiilor, compromisurile nu sunt acceptate. Studiile făcute pe tema siguranței copiilor în mașină arată că modul de instalare a scaunelor auto pentru copii, cu spatele la direcția de mers oferă o siguranță de 5 ori mai mare. Până în jurul vârstei de 15 luni, gâtul, coloana vertebrală și sistemul muscular al bebelușului nu sunt suficient de bine dezvoltate pentru a face față presiunii exercitate în cazul unui impact, într-un scaun montat cu fața (forward facing). Din acest motiv, atunci când un copil stă într-un scaun auto, cu spatele la direcția de mers (rear-facing), toată această presiune este distribuită în mod egal, pe tot spatele copilului, nu doar pe o singură zonă.

Testele suplimentare de siguranță reprezintă un criteriu de luat în considerare în alegerea scaunului auto pentru cei mici.
Stiftung Warentest este o fundație independentă, organizația consumatorilor din Germania, ce se implică în testarea scaunelor auto, într-un mod imparțial. În fiecare an, împreună cu ADAC (Cel mai mare club auto din Europa și cel mai important tester al scaunelor auto), testează scaunele auto pentru copii din Europa. Testele sunt cunoscute ca fiind extreme, conforme cerințelor și standardelor europene, similare testelor EuroNCAP pentru autoturisme. Criteriile evaluate sunt siguranța în cazul unui impact, manevrabilitate, ergonomie și conținut de substanțe nocive.

Scaunul auto rotativ 360°, i-size REBL™ Plus, care face parte din familia Nuna - a primit calificativul “GOOD” (2.5) per total, la renumitul Stiftung Warentest si ADAC.
Testat împreună cu alte 16 scaune auto diferite, REBL Plus a fost evaluat la capitolele siguranță, manevrabilitate, ergonomie, precum și la conținut de substanțe nocive. Scaunul a fost proiectat pentru a oferi micilor călători siguranță prelungită, de la naștere pana la 4 ani (de la 40 la 105 cm), fiind în același timp ultra-confortabil. REBL plus oferă siguranță maximă, întrucât întrunește cele mai stricte și mai sigure standarde EU i-size.

Cu ce se evidențiază REBL Plus:

•    Posibilitatea de a creste o dată cu copilul.
•    Protecție totală mult mai bună în cazul unui impact.
•    Permite poziționarea cu spatele la sensul de mers (rear - facing) până la 4 ani (18.5 kg/105 cm).
•    Combinarea materialelor ultra flexibile și a oțelului pentru a crea tehnologia oțelului super rezistent.
•    Șezut cu rotație la 360° și 7 poziții de înclinare dublate de asistența la încărcarea pe nivel.
•    Protecție laterală integrată complet.
•    Sistemul Nuna smart SIP și spumă ce absoarbe energia generată în urma unui impact.
•    Insert pentru nou nascut pentru cap si corp, ce pot fi îndepărtate pe măsură ce copilul crește.

Nuna, brandul global cu radacini olandeze, s-a concentrat pe obiectivul de a crea produse pentru bebeluși cu design smart, util și îndrăzneț.  Inspirați de liniile clare și ingeniozitatea designului olandez, colecția de produse NUNA este una simplă, sigură și flexibilă, așa cum noi, părinții, avem nevoie să fie.
Mai multe detalii despre produs pe site-ul http://www.bebebrands.ro/produse
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod